Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

aan alle leden van deze site een gelukkig nieuwjaar toegewenst! ik heb een stapel tydschriften waaronder Libelle,Vrouw, van de telegraaf en Linda. Jammer om weg te gooien! Mocht dit iemand interesseren? Gratis by my af te halen Ik woon in 91300 Massy essonne .,

Weergaven: 463

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150104, Ile-de-France, Kunst en Cultuur, Te Koop Aangeboden

Reactie van suzywong op 5 Januari 2015 op 9.23

ik heb wel interesse Astrid, is het ver van Parijs?

Reactie van suzywong op 5 Januari 2015 op 12.14

ik zie dat er verschillende lijnen van de RER naar Massy gaan maar ik heb geen flauw idee welke ik zou moeten nemen

Reactie van astridvos op 5 Januari 2015 op 15.49

de tydschriften zyn lood zwaar dus moet je echt met de auto komen en niet met de RER Massy is ongeveer 13km van de porte d orleans en kleine opmerking aan marielle ik woon in massy en niet in massy palaiseau vr groeten;

Reactie van suzywong op 5 Januari 2015 op 16.10

jammer ik heb geen auto

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden