Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hoi, ik heb een analoog nummer en een internetnummer (09....). Het internetnummer is gratis en het analoge nummer niet.

Ik zoek nu voor het volgende een oplossing:

 

Ik wil beide nummers op één toestel ontvangen. Maw, indien de tel gaat zou ik niet naar het betreffende apparaat moeten gaan, beide nummers zouden op het zelfde apparaat over moeten gaan. Naar buiten bellen wil ik echter slechts op één nummer, het internetnummer.

 

Ik stel me voor dat ik 2 snoerlose basis ieder op één van de 2 nummers aan moet sluiten. Ik zou de handsets aan beide bases moeten kunnen aanmelden, maar om naar buiten de bellen zou ik dan in beide handsets dezelfde basis moeten kunenn definieren.

 

Ben ik op het goede pad? Kan ik het beter anders doen? gaat het niet wat ik wil? Weet iemand welk soort telefoon (merk en zo) ik hiervoor kan gebruiken?

 

Bedankt voor jullie goede raad.

 

groeten

Francois

Weergaven: 222

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Telecommunicatie

Reactie van Bram van Zanten op 22 Maart 2011 op 20.34
Surf eens naar www.siepad.fr van de Nederlander Frank Boon van Ostade. Hij heeft mij afgeholpen van de jarenlange ellende die ik heb gehad met FT. Hij weet  alles van alle mogeijke  en onmogelijke internet en telefoonverbindingen overal in Frankrijk.
Reactie van Martje op 23 Maart 2011 op 9.41
Een "retour d'appel" van je vaste nummer naar het 09 nummer misschien ?
Reactie van Martje op 23 Maart 2011 op 11.02
@Gijs: ja, het kan vast ook andersom
Reactie van Martje op 23 Maart 2011 op 11.23
goed gezien Gijs, wist ik niet !

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden