NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Hallo,

Mijn naam is Annabelle Voogd , ik ben 19 jaar en 4 jaar woonachtig in Frankrijk. In april  tot en met juli 2012 komt mijn grote droom uit ; ik ben geselecteerd voor een stage in Marineland Antibes, en zal daar tijdens die drie maanden werken met zeeleeuwen, tuimelaardolfijnen en orka's.

Nu vroeg ik mij af hoe ik dit het beste met verblijf kan doen. Of er eventueel gastfamilies in de buurt zijn of niet al te dure appartementen, maar dat laatste lijkt me lastig aangezien het één van de duurste departementen van Frankrijk is.

Als iemand nuttige tips heeft of handige websites zijn die van harte welkom,

Vriendelijke groeten,

Annabelle

Weergaven: 454

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20111215, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Woningen Gevraagd

Reactie van Ruud van der Teems op 16 December 2011 op 6.39

Hallo  Annabelle, kijk eens op mijn site www.vakantie-antibes.nl en nisschien is een van de appartementen met een maandprijs iets voor je?

Reactie van Eddy van der Made op 16 December 2011 op 9.32

Hallo Annabelle,

 

Ik heb op camping Pylone gewerkt, dit is op 3 minuten lopen van Marineland, hier zijn mobilhomes te huur voor billike prijzen, tenminste als je de juiste contacten hebt, als je daarin interesse hebt kun je met mij contact opnemen.

Groetjen en succes,  Eddy

Reactie van anneloes op 17 December 2011 op 11.23

Hoi Annabelle,

Gefeliciteerd! Zelf heb ik afgelopen zomer ook voor Marineland Antibes gewerkt (als verpleegkundige).

Voor de zomer komen er veel extra mensen uit heel Frankrijk, voor hun werdt huisvesting geregeld. Dus misschien kun je ook bij Marineland zelf aan de bel trekken.

 

 

Reactie van Annabelle Voogd op 17 December 2011 op 12.54

Dankjewel voor jullie reacties.

Ik ga sowieso denk ik even informeren of Marineland nog wat goede adressen heeft, ze hebben wel aangegeven mij daar niet verder mee te kunnen helpen.

Reactie van Nelly op 20 December 2011 op 15.52

Hoi Annabelle,

Als je met de kerst nog niets hebt gevonden kan ik wel voor je aan een kennis vragen of deze mogelijkheden ziet. Hij bezit een huisje in Antibes maar ik weet niet of hij dat wel eens verhuurt. Hij gaat er ook zelf wel eens naartoe dus hij zal ook moeten kijken of die periode mogelijk is. Laat het maar weten en stuur me dan ook je directe e-mail adres, zodat ik dat kan doorgeven als deze kennis er eventueel voor voelt om het huisje ter beschikking te stellen. Mij directe mail adres is: remm.boek@orange.fr 

Gr., Nelly Remmerswaal

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0