Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Wie zou mij kunnen helpen met het vertalen van mijn CV? Ik heb het in een word bestand staan. Ik kan waarschijnlijk gaan werken hier in het dorp maar hij wil mijn diploma's (heb ik) zien plus CV maar dat snapt hij natuurlijk niet in het Nederlands...

Weergaven: 606

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150408, Languedoc-Roussillon, Vertaling

Reactie van ingrid Scheepers op 8 April 2015 op 14.56

ik doe het wel voor je,  als je met het bestandje stuurt.... we zijn buren, ik woon ook in de Gard

Reactie van Peter op 8 April 2015 op 16.40

Ik heb niet jou email, geef het in prive dan stuur ik jou mijn bestand. 

Reactie van Jean op 9 April 2015 op 7.50

Hallo Peter,

In antwoord op je vraag op de website www.nederlanders.fr :

Ik vertaal regelmatig: websites, rapporten, brieven, Cv’s, artikels, folders, verslagen, ... zelfs voor studenten voor hun studie.

Ik ben volledig "bilingue" Frans, Engels, Nederlands.

Verder geef ik Engelse les aan studenten en aan zakenmannen/vrouwen die het nodig hebben voor hun werk. Af en toe eveneens Franse les aan studenten die te veel fouten maken ....... en dus slechte cijfers hebben voor schriftelijke redacties.

En ... ik heb een analyse gemaakt van het Franse probleem: het Engelse onderwijs in Frankrijk, hetgeen ik sedert 40 jaren observeer. Dit rapport heb ik aangetekend aan de twee betreffende ministers jl oktober opgestuurd.

Ik kan je CV voor een klein prijsje vertalen met alle op en aanmerkingen die nodig zijn.

Je kunt me bereiken via    gastronomie.trad   apestaartje   sfr.fr

 PS: ik ben 2 dagen afwezig en kan je as. zaterdag  op eventuele vragen beantwoorden..

groetjes en prettige dag aan allemaal,

Jean

 

Reactie van Madeleine Royere-Koonings op 9 April 2015 op 8.06

Hoi Peter, als je nog hulp van een francaise nodig hebt, help ik jou graag! (contact (at) madeleineroyere (punt) com

groetjes, Madeleine

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden