WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

VertrekNL Ondernemersprijs 2018: stem je op mij?

Beste leden van deze mooie site, mag ik jullie om een gunst vragen? Door het magazine VertrekNL ben ik genomineerd voor hun Ondernemersprijs 2018, vanwege mijn plannen voor ondernemen in de Bourgogne, en de tekst die ik daarover schreef. Ik wil een Chambres d'Hôtes combineren met mensgerichte activiteiten. Sinds afgelopen maandag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Toeval of geen toeval: ik was op dat moment in de Bourgogne, o.a. voor een aantal bezichtigingen.


De winnaar van deze wedstrijd wordt een jaar lang gevolgd, van tips en adviezen voorzien, én krijgt een jaar lang gratis promotie. Gun je dat mij? Like dan het bericht van VertrekNL, waarin ze mijn nominatie bekend maken, ik ben nominatie 3.

Het bericht vind je hier:
https://www.facebook.com/VertrekNL/?hc_ref=ARQksyWUSBRZ6EN5g9sG0KEO...


Merci beaucoup!

Weergaven: 748

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20180629, Bourgogne, Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van Bartoine op 30 Juni 2018 op 13.02
Dank voor je reactie Wim. Ik heb bewust gekozen voor de woorden 'mensgerichte activiteiten', omdat het gaat om een breed aanbod. Als je op de genoemde link klikt, wordt vast duidelijker dat ik een uniek concept heb ontwikkeld. Of kijk eens op de site van VertrekNL: http://vertreknl.nl/bart-verberkt-counselling-meditatie-en-chambres....
Reactie van Jeannette op 30 Juni 2018 op 14.15

Als je wilt dat mensen op je stemmen moet je toch echt iets meer uitleg geven over je "mensgerichte activiteiten" wat zijn overigens géén mensgerichte activiteiten als je er goed over nadenkt?

Afijn, counseling en meditatie zijn trouwens hele gewone Nederlandse woorden.

Dus vertel eens wat meer over jezelf en je project en waarom wij op jou zouden moeten stemmen en niet op een van de andere genomineerden?

Veel succes met je project!

Reactie van Bartoine op 30 Juni 2018 op 20.55

Dank voor je reactie Jeannette. Zoals ik ook al op Wim reageerde (zijn twee posts zijn verdwenen): het gaat om een breed aanbod. Ik noem twee links omdat je daar meer kunt lezen, en ik 't onnodig vind hier nog eens voluit te schrijven wat daar al staat, daar zijn links immers voor bedoeld :). Maar goed: ik werk als counsellor, in zowel individuele als groepsbegeleiding, ben volop bezig met persoonlijke ontwikkeling, en sta op een manier in het leven die ik niet voor mezelf wil houden. Ik kan mensen iets meegeven, op allerlei manieren. Op Facebook zag ik reacties op mijn nominatie, van mensen die mij goed kennen, dat zegt wellicht meer dan ik over mezelf vertel. Ik vraag mensen of ze op mij willen stemmen, zoals de andere twee genomineerden dat ook zullen doen. Ik bied een totaalconcept aan, waarbinnen gasten elementen met elkaar kunnen combineren, in de Bourgogne. De andere twee gaan aan de slag in Italië en Spanje. En uiteraard mag jij stemmen op wie je wil.

Dankjewel!

Reactie van Bartoine op 30 Juni 2018 op 21.29

Dank voor je reactie Simon. Zoals ik al schreef: je mag stemmen op wie jij wil.

De winnaar wordt overigens gekozen door de jury, die zich daarbij kan laten leiden door de uitslag van de stemming. Het is dus niet zo, dat degene met de meeste stemmen automatisch wint. Zo wil ik ook niet winnen, ik word liever gewaardeerd om wat ik doe, dan om het aantal stemmen dat ik krijg.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...