NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Vervolg op mijn oproep onderzoek ‘Nederlanders in Frankrijk’

Half januari plaatste ik op deze site de oproep m.b.t. een enquête. Daarop heb ik vele tientallen enthousiaste reacties ontvangen die ik verwerkt heb in een 1e database.

Zoals toen al aangegeven zijn het de startvragen voor een diepergaand onderzoek dat ik – mede n.a.v. de gegeven antwoorden van de 1e ronde – momenteel uitwerk naar nieuwe vragen.

De gegeven antwoorden, in combinatie met de ontmoetingen afgelopen weekend op de emigratiebeurs met de regio Bourgogne-Franche-Comté brengen mij op een eerste verdieping rond de vragen ‘wat brengt Frankrijk u’ en ‘wat mist u het meest ?’.

Degenen die eerder hebben meegewerkt krijgen van mij binnenkort een mailtje met deze vervolgvragen. Degenen die dit bericht voor het eerst zien ; u kunt nog aan beiden meewerken door mij een bericht te sturen op lonneke.cfipf@gmail.com

Tot slot ben ik genoodzaakt hier te verduidelijken dat dit onderzoek losstaat van andere (later door andere personen geposte en grotendeels met zelfde vragen) onderzoeken, en dat ik pas een correct verslag van alles kan en zal uitbrengen wanneer ik de nodige verdere onderzoeken heb opgezet en uitgewerkt.

Dit zal dus nog enige tijd duren aangezien ik diverse momenten en vraagstellingen betrek bij mijn onderzoek. Ik probeer echter wel regelmatig enige terugkoppeling te geven.

Hartelijk dank aan al diegenen die eerder of nu reageerden !

Weergaven: 769

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20200214, Contact Gezocht, Kunst en Cultuur

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

ZOEK IN ONZE ZUSTERSITE

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0