WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo,

Omdat ik dozen en dozen vol brocante heb staan en daarnaast ook nog een volledige inboedel na een verhuizing ben ik begonnen om langzaam aan dingen te verkopen. Maar ik neig steeds meer naar het opzetten van een webwinkel waar ik alles kan verkopen, en als het goed blijkt te lopen kan ik hier in Frankrijk inkopen (brocante) en dat weer via de webwinkel aanbieden. Ik zou graag willen weten of er mensen in Frankrijk wonen en ervaring hebben met zo'n webwinkel. Waar zet je af, in Frankrijk of in Nederland? En hoe zit het dan eventueel met verzendkosten en transport, zijn kopers bereid om die te betalen voor bijvoorbeeld meubelen? Ik kom graag in contact met mensen die me wat kunnen vertellen uit eigen ervaring, de "Do's and Don'ts" zeg maar.

Alvast bedankt.
Karin

Weergaven: 120

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van ed deelen op 1 November 2010 op 20.40
Jouw vraag klinkt als een startende ondernemer die niet zeker weet of ze nou van een toevallige stapel overbodige spullen af moet of dat ze daadwerkelijk wil gaan ondernemen. Je roept dus een heleboel vragen op. Er zijn nogal wat zaken die een rol spelen, neem vrijblijvend contact op als je wilt. eddeelen1962@hotmail.com
Reactie van Floris op 2 November 2010 op 9.50
Als internet marketeer heb ik aardig wat ervaring met webshops. Best is inderdaad om eerst je aanbod te testen op bijvoorbeeld marktplaats. Dan krijg je ook antwoord op de vraag welke verzendkosten eventuele klanten bereid zijn te betalen.
Mijn gevoel zegt dat in Nederland een beter afzet markt is voor brocante. Als je meer wilt weten neem gerust contact op via www.n98-switzerland.com
Reactie van Karin van Kempen op 3 November 2010 op 9.46
Bedankt voor jullie reacties. Ik adverteer al wel op Leboncoin, maar dat loopt niet zo geweldig. Ik heb net als jij Floris ook het idee dat brocante beter loopt in Nederland. Dus ik zal eerst eens kijken wat Marktplaats doet. Mocht ik nog vragen hebben zal ik zeker gebruik maken van het aanbod hier!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...