WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Woningruil voor enkele maanden (Haute Marne voor Den Haag)

Ik overweeg om de komende wintermaanden naar Nederland terug te gaan om te werken. Het liefst zou ik daar over een eigen onderkomen willen beschikken, waar ik zo in kan trekken zonder mijn halve huisraad mee te moeten nemen. Ik denk dus aan woningruil.

Wat ik zoek is een woning/appartement in de omgeving van Den Haag. Het hoeft niet groot te zijn, ik ben maar alleen. Het zou wel fijn zijn als ik mijn hond zou kunnen meenemen, maar als dat niet kan dan doe ik graag zaken met iemand die in Frankrijk de hond kan verzorgen.

Wat ik bied is een grote woonboerderij, in het zuiden van de Haute Marne (tussen Langres en Dijon), op 650 km afstand van Utrecht. Het huis is van alle gemakken voorzien; er is Nederlandse televisie, internet, en heeft CV (op olie) en een houtkachel. Er blijven 2 chinchilla's en een kat achter -en eventueel dus een hond-, die ik ter verzorging overlaat. De boerderij ligt in een rustig klein plattelandsdorpje. Er is veel bos in de omgeving, dus een uitstekend gebied voor wandelingen en fietstochten.

Het gaat om de maanden december tot en met april. Ook al is iemand in staat om slechts een deel van die periode te ruilen dan ben ik bereid om daar de mogelijkheden mee te bekijken. En ik hou me aanbevolen voor eventuele andere oplossingen.
Mocht iemand serieus interesse hebben dan kan ik nadere informatie verstrekken, zoals foto's, beschrijvingen, etc.

Groet, Karin

Weergaven: 121

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Champagne-Ardenne, Woningruil

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...