NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

De meeste Fransen die ik in de buurt tegenkom dragen een pet. Waarom? Toen ik hier pas woonde sprak ik voor het eerst mijn buurvrouw die mij aan de praat hield met een conversatie over de heg. Dat duurde een stuk langer dan voorzien. De volgende dag had ik een enorm verbrande kanus. Op mijn foto kunt u zien waarom.

Bijna alle mannen in de buurt dragen hier een pet. Sinds dat ik ook ben gaan doen wordt mijn hoofd wat minder bruin maar de hoofdhuid wordt een stuk minder droog dan voorheen. De lokale bewoners weten dat al sinds hun geboorte.

Weergaven: 791

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170521, Kunst en Cultuur

Reactie van Susan op 21 Mei 2017 op 17.11

in Ned droegen opa's ook een pet en/of een strooien hoed in de zomer ergo niets nieuws onder de zon .

Afbeeldingsresultaat voor grandpêre avec chapeau cartoons

Reactie van Jan Linnemann op 22 Mei 2017 op 15.19
Leuk onderwerp Victor. Het is hier nu redelijk mooi weer en draag nu even geen pet maar anders altijd. Wordt het warmer, doe ik mijn zomerpet op. Ja. Ik heb ook minder haar maar niet zoveel minder als jij. Voor de kinderen van mijn dochter ben ik " opa pet". Veel mooi weer toegewenst. En dat is wat anders als petweer.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

N26 via NLFR (win-win-win)

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0