Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Lieve allemaal,

Ik heb twee leuke nieuwtjes!

1) Mijn nieuwe boek is uit!
Titel: "The Ringing Rocks of Atlantis" - The Quest for the Lost Knowledge of our Ancestors. Het boek is alleen in het Engels op Amazon te verkrijgen, zowel als e-Book en als gedrukt exemplaar. Over enkele dagen hoop ik dat ook Amazon Nederland het boek zal toevoegen aan de al wel geplaatste Kindle versie. Ik heb er een nieuwe website voor gebouwd, die ook voor mobiele telefoons en tablets geschikt is. Dit is de link: www.jeannedaout.com. Veel plezier met dit avontuurlijke verhaal met vele lagen. :)

Mijn boeken zijn in deze moeilijke tijd onze enige bron van inkomsten, dus alle hulp om ze te promoten is van harte welkom! Ook dit boek speelt zich deels af in het Franse zuiden. ;)

2) Ik ben te zien op TV in aflevering 4 van "Lost Relics of the Knights Templar"
Voor iedereen die History Channel kan ontvangen, op donderdag 7 mei (vandaag dus) om half negen 's avonds, komt er een aflevering van de inmiddels populare documentaire serie "Lost Relics of the Knights Templar". Ik ben in deze aflevering heel even in beeld als gids, die de hoofdpersonen van de serie naar de grotten van Ornolac brengt. Ik heb het gedaan onder mijn pen naam, Jeanne D'Août, om er hopelijk een grotere verkoop uit te halen van mijn boeken. De meeste zaken die ik in de media doe, worden onder mijn pen naam uitgevoerd, zoals artikelen en interviews.

Volg me ook op Facebook als je wilt, iedereen is welkom: www.facebook.com/anneke.koremans

Tot de volgende keer!

Anneke***

Weergaven: 783

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20200507, Kunst en Cultuur

Reactie van Anneke Koremans op 8 Mei 2020 op 11.33

Graag wil ik Jeannette en Krelis hartelijk danken voor de tips! Ik heb toen direct de Facebook link verbeterd, waardoor de post natuurlijk tijdelijk offline ging. Ik hoopte dat het snel zou worden verwerkt; in ieder geval nog voor de aflevering begon, maar de post is helaas te laat weer online gezet. Daarom hebben eventueel geïnteresseerde kijkers aflevering vier gemist gisterenvond, maar ik heb goed nieuws! :) Alle afleveringen worden minstens nog een keer herhaald. Aflevering 4 wordt herhaald op zaterdagavond 19.40 uur, dus nogmaals, heel veel kijkplezier toegewenst morgen! Warme lentewensen uit het prachtige Katharenland! ♥

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELKNOPPEN

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden