Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Voor het vinden van Nederlandse dienstverleners in Frankrijk

Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Wegens ziekte kan ik mijn mechelse herder niet langer houden.

Wegens ziekte kan ik mijn Mechelse herder niet langer houden.

Ze is 1 jaar en is gratis af te halen. 

Mijn mail:

sudfrank47@gmail.com 

Met vriendelijke groet Gerard 

Weergaven: 1732

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20190506, Dieren

Reactie van Gaston Heutz op 6 Mei 2019 op 14.46
Hallo Gerard zou u mij evt. Wat meer info kunnen sturen en foto’s mvrgr. Gaston Heutz
Reactie van Peter en Marion van Osselen op 7 Mei 2019 op 0.43

Die arme hond moet zeker weg omdat je het te druk hebt met achter de vrouwen aanjagen.
Wat een mentaliteit. 

Reactie van Marco op 7 Mei 2019 op 6.55

Beste Peter

Beetje vreemde reactie van je !

Ken je de situatie ?

Reactie van Tournesol op 7 Mei 2019 op 10.23
Ja Marco, Peter en Marion kennen de situatie... Ik ook...
Gerard zet al maanden steeds opnieuw advertenties op de site van De Omslag, waarin hij op zoek is naar liefst slanke vrouwen van tussen de 60 en 70 om hem gezelschap te houden in Zuid-Frankrijk... In die oproepjes geeft hij aan voldoende tijd en energie te hebben om piano te spelen, kunst te maken en een biologisch moestuin te bewerken... Met geen woord rept hij over de ernstige ziekte die hem kennelijk belemmert om een jonge hond op te voeden.
Dus ja, je mag een dik vraagteken zetten bij de reden waarom die hond nu opeens weg moet...
Reactie van Grid op 7 Mei 2019 op 12.21

Gaat het hier nou over zijn priveleven? Of over een mandje vinden voor een hond?

Lijkt wel een kleuterklas!

Reactie van Sequoia op 7 Mei 2019 op 18.29

@ Peter en Marion, Tournesol en Wilna... Wat een vreselijke dingen schrijven jullie! Ik mag hopen dat jullie Gerard en zijn situatie echt persoonlijk kennen, anders zou het wel erg treurig zijn allemaal! De man moet zijn hond kwijt, door persoonlijke omstandigheden.... dat lijkt mij al erg genoeg ...

Gerard, beterschap! En ik wens je veel succes bij het vinden van een goede nieuwe baas voor je hond.

Reactie van Wilna Maijenburg op 8 Mei 2019 op 0.17

Ik heb mijn reactie weggehaald, ik weet niet wat het gezondheidsprobleem is, ben zelf aan mijn knie geopereerd mocht ik ook een tijd niet met de hond wandelen. 

Reactie van Peter en Marion van Osselen op 8 Mei 2019 op 1.00

@ Sequoia, het bericht van meneer Beerbaum verbaasde ons vanwege de onverschillige toon, geen foto van de hond, geen vermelding van woonplaats. Dus toen bekeek ik het profiel van meneer Beerbaum en zag dat hij bezig was tegelijkertijd vijf dames te versieren. Ik kan me zo voorstellen dat hij hier zo opgewonden door is geraakt dat hij geen tijd heeft om zijn hond te verzorgen. Dus dan maar ziekte voorwenden om van het arme dier af te komen. Ik hoop voor de hond dat ze een beter tehuis zal krijgen al denk ik niet dat meneer Beerbaum er veel moeite voor zal doen. Sorry dat je dit vreselijk vindt, maar als er weer een dier de dupe wordt van de onverschilligheid van mensen, dan wil ik mijn zegje doen.

Reactie van Sequoia op 8 Mei 2019 op 7.14

@ Peter of Marion, Jullie kennen Gerard dus niet? Dan lijkt mij dit echt geen onderwerp om je rijke fantasie op los te laten. Niet iedereen weet hoe hij een foto plaatst op het net, of heeft er 1 van zijn dier, of is goed met woorden.

Ik zie dat jullie zelf een hond hebben (of hebben gehad)  Ik heb ook honden, en slechts het idee dat ik mijn honden door persoonlijke omstandigheden zou moeten afstaan maakt mij al treurig. Denk je nou eens in dat dit voor Gerard ook zo is, en dat hij echt ziek is... Hoe pijnlijk zouden jullie woorden dan voor hem zijn?

Reactie van Gerard Beerbaum op 9 Mei 2019 op 11.38

Jammer dat Peter en Marion v Osselen zo negatief reageren. 

Het is schijnbaar hun hobby om mensen neer te sabel terwijl ze de situatie niet kennen. 

Is kanker hebben een voldoende excuus  

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden