Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Op dinsdag  30 november om 09h15 gaat de zaal open. De conversatieclub start om 10h00.  KLIK HIER  .......Sinds 2004 woonachtig in Frankrijk ben ik dringend op zoek naar een baan in of rond Parijs. Ik ben altijd werkzaam geweest in de financiële wereld en heb een HBO niveau. Maar eigenlijk ben ik bereid van alles aan te pakken. Mijn kennis van de Franse, Engelse en Duitse is uitstekend. Ik solliciteer regelmatig, o.a.  via de pôle emploi en diverse agences recrutements, maar dit heeft helaas nog geen vruchten afgeworpen. Ik ben 50+, nog steeds dynamisch en sportief.

Wie kan mij helpen of heeft nog tips voor mij hoe ik snel aan werk kan komen?

Alvast bedankt voor de informatie.

Ron

tel. 07.81.12.56.05

apollodorus10@hotmail.com

Weergaven: 320

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130528, Ile-de-France, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 28 Mei 2013 op 14.11

Misschien interessant om Frans vastgoed aan te bieden aan Nederlandse beleggers?

Reactie van Ron op 28 Mei 2013 op 14.16

@ Anton:

Op zich lijkt me dat heel interessant. Echter niet als zelfstandige, maar wel als werknemer bij een werkgever. Graag meer info, indien mogelijk. In ieder geval al hartelijk dank voor de snelle reactie.

Reactie van wilma op 28 Mei 2013 op 15.39

Ron, 

een argument naar de evt. werkgevers is : degene die een 50+ aanneemt, heeft grote financiële voordelen op gebied van de arbeidslasten !

Succes met je sollicitaties.

Reactie van Rens op 28 Mei 2013 op 15.54

Beste Ron,

Ik ben werkzaam als recruiter en wil best even naar uw CV kijken en deze doorgeven aan mijn netwerk in Parijs. Mijn email is renske(punt)wester(apestaartje)global(punt)fr. Het liefst ontvang ik uw Engelstalig CV.

Reactie van Ron op 28 Mei 2013 op 17.10

@Wilma: bedankt voor deze info. Via Google heb ik inderdaad het e.e.a. ontdekt wat mij te pas zou kunnen komen bij een sollicitatie. zeer nutti!

@ Renske: bedankt voor je aanbod. Ik heb ondertussen mijn CV (in het engels) naar je email-adres verzonden.

beiden nogmaals enorm bedankt!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden