Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Hallo allemaal,

In oktober verhuis ik naar Lyon en daarom ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende baan. Ik spreek vloeiend Engels en redelijk Frans. Om mijn kennis van de Franse taal naar een hoger niveau te tillen, zal ik in Lyon een intensieve talencursus gaan volgen. Ik beschik over een Bachelor in Commerciele Economie, een Master in Communicatiewetenschappen en heb ruime werkervaring als communicatie coordinator.

 

Een baan in de communicatieve sector zou geweldig zijn, maar ik ben ook zeer geinteresseerd in andere opties.

Weet je een leuke vacature of heb je een goede tip? Dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.

Weergaven: 200

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20110616, Rhône-Alpes, Werk Gevraagd

Reactie van Rens op 17 Juni 2011 op 9.20

Beste Maaike,

 

Ik ben recruitment manager voor Covidien, een marktleider in de ontwikkeling en verkoop van medische instrumenten. Wij hebben een Research & Development faciliteit in de buurt van Lyon waar we een Marketing team aan het bouwen zijn.

 

Ik verwacht dat het Mark Com team pas in de herfst gebouwd gaat worden maar als je interesse hebt, stuur dan je CV en ik zal je op de hoogte houden. Mijn email adres is renske.wester@covidien.com.

 

Groet, Renske

Reactie van Maaike op 18 Juni 2011 op 12.00

Beste Renske,

 

Bedankt voor je reactie. Ik ben zeer zeker geinteresseerd en stuur je vandaag mijn CV op. Alvast bedankt voor de moeite.

 

Groeten,

 

Maaike

Reactie van EN Elbers op 20 Juni 2011 op 7.39

Hoi hoi

ik woon ook in Lyon en heb wel wat tips. IARC (van de WHO), Interpol, euronews zijn 3 grote interresante bedrijven. daarnaast zijn er nog een hoop ANWB alarmcentrale achtige bedrijven waar je wel werk kan vinden hoewel dat waarschijnlijk niet presee het werk is wat je zoekt. als je meer wilt weten kan je me een mailtje sturen.

 

succes!
Elisabeth

Reactie van Maaike op 26 Juni 2011 op 13.19

Hallo Elisabeth,

 

Bedankt voor je reactie. Ik wilde je een mailtje sturen voor meer informatie, maar dat kan op deze site niet zomaar. Dan moet je eerst een 'vriend' zijn... Groetjes

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden