Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Discussies van Harry van Wees (59)

Discussies waarop is gereageerd (31) Antwoorden Recente activiteiten

"Goede morgen Jose, Leclerc is voor ons zo'n 40 km rijden, daar komen we dus niet vaa…"

Harry van Wees heeft 10 Mrt 2015 gereageerd op Wie kent hüttenkase of cottage-cheese en onder welke naam het hier verkocht wordt...?

13 10 Mrt 2015
Antwoord van José

"De temperatuur staat in het recept, 85 graden C, gedurende twee uur. Nee scharrelvle…"

Harry van Wees heeft 7 Mrt 2015 gereageerd op Zelf vleeswaar maken.

5 7 Mrt 2015
Antwoord van Harry van Wees

"Hoofdkaas of Zult   Varkenskop en nek goed schoonmaken. Met een zeer scherp mes zo n…"

Harry van Wees heeft 6 Mrt 2015 gereageerd op Zelf vleeswaar maken.

5 7 Mrt 2015
Antwoord van Harry van Wees

"Dag Corneli, De Belgen noemen het platte kaas om aan te geven dat er nog geen rijpin…"

Harry van Wees heeft 10 Feb 2015 gereageerd op Wie kent hüttenkase of cottage-cheese en onder welke naam het hier verkocht wordt...?

13 10 Mrt 2015
Antwoord van José

"Dag Jose, Stevisais inmiddels wel in elke winkel wel te vinden. Soms zie het zelfs b…"

Harry van Wees heeft 29 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Er blijkt van Stevia een kookboekje te zijn. Lees hier b.v. over zandkoekjes. https:…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Mogelijk dat Stevia een oplossing kan bieden, daarnaast kan het gebruik van ei de co…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Goede morgen Henny, Ik begrijp dat jouw voorkeur uitgaat naar zoete koekjes. Anders…"

Harry van Wees heeft 28 Okt 2014 gereageerd op suikervrije koekjes

19 24 Jan 2015

"Verse room is hier wat moeilijker te koop. Dus gebruiken we vaak houdbare van Lidl o…"

Harry van Wees heeft 29 Jun 2014 gereageerd op Zonder titel

3 29 Jun 2014
Antwoord van Harry van Wees

"Net als bij het bereiden van bouillabaisse kan je wat zachtere vissoorten ook later…"

Harry van Wees heeft 26 Jun 2014 gereageerd op Typique Bourguignon!

2 27 Jun 2014
Antwoord van Hans van Bommel

RSS

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden