Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik heb een drietal boeken over bijen houden n.l. bijenhouden met succes van H.J.van Gool, Het groot biienboek van R.P.Groenveld en Korfimker van Jan van de Veluwe. Af te halen of tegen vergoeding verzendkosten stuur ik het op.

Weergaven: 482

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150612, Dieren, Te Koop Aangeboden

Reactie van Linda op 12 Juni 2015 op 22.47

Hoi Marianne,

Ik ben zeer geinteresseerd in de boeken, zou je mij kunnen vertellen waar in Frankrijk je woont?

Groet, Linda

Reactie van Linda op 12 Juni 2015 op 23.08

Ik zie dat je in de var woont, in dat geval kom ik ze graag bij je ophalen (das mooi dichtbij)

Hoor graag van je,

Groet, Linda

Reactie van Willem le Nobel op 13 Juni 2015 op 12.34

Beste Marianne en Linda,

Ik heb ook grote interesse. Heb vorige week een zwerm gevonden die nu bij de imker in een korf zit en direct na de winter komt ie bij ons te staan. Zullen we doen: Linda een boek, ik een boek en misschien dat er zich nog een derde aanmeldt? Linda eerste keus, ik tweede en de derde persoon het laatste boek of ik eerste keus en Linda de andere 2 boeken?

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,

Willem

Reactie van Engelsman Harry op 14 Juni 2015 op 8.19
Hallo Marianne, wat Willem voorstelt is een goed idee, graag zou ik dan het 3e boek van je overnemen. Ik woon in de Vaucluse. Prettige zondag en tot later. Groetjes Harry
Reactie van Ingrid op 14 Juni 2015 op 10.07

Vergeet niet dat er heel veel verschil zit tussen Nederlandse bijenteelt en de Franse. Ten eerste zijn de kasten van een heel andere dimensie, ten tweede zijn de miellées hier anders dan in  NL. De flora maar ook de lengte van het seizoen, zeker als je goed zuidelijk zit. Ten derde is het handig de Franse uitdrukkingen te kennen om met de imkers uit de buurt te kunnen communiceren.

Ingrid

Reactie van Marianne op 14 Juni 2015 op 17.13
Hallo Willem en Harry,wat jullie voorstelde de boeken te delen daarin moet ik jullie teleurstellen want ik heb alle drie de boeken al aan Linda toegezegd en dat kan en wil ik niet veranderen,gr.Marianne

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden