Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Boekhouder/ster gezocht regio Pas de Calais

Beste lezers,

Wie kan mij helpen aan een boekhouder/ster in de regio Pas de Calais.

Ik werk als zelfstandige en ben geregisteerd als micro entrepeneur , graag wil ik in contact komen met een boekhouder die mij het fijne in begrijpbare taal uit kan leggen wat de voor en nadelen zijn van micro entrepeneur in mijn geval. En ook mij op gang kan helpen met aangifte's via de website ect..

Groeten Astrid

Weergaven: 406

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20180314, Contact Gezocht, Nord-Pas-de-Calais

Reactie van Jeannette op 14 Maart 2018 op 9.41

In principe zijn tijd en plaats niet meer leidend in dit geval; alle communicatie kan via Internet verlopen, daarom noem ik in dit geval het kantoor RFN; een Nederlands talig boekhoudkantoor in Frankrijk; www.rfn.fr/nl Ik kom er nu pas achter dat e ergens in het Noord-westen zitten dus wellicht toch bij jou in de buurt?

Succes met je bedrijf!

Reactie van Astrid op 14 Maart 2018 op 10.50

Dank je wel Jeannette voor je reactie, ik ken RFN is toch nog wel zo twee uur bij mij vandaan en ze zijn heel erg duur ,voor mij als kleine zelfstandige niet te betalen.

Reactie van theo02120 op 14 Maart 2018 op 11.03

ik ben boekhouder  stuur privé bericht indien nodig.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden