WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Frans leren in Frankrijk? Kom uw Frans een boost geven in de Bourgogne!

Bij CFIPF Work your Way to France zijn er in april weer diverse groepscursussen (maximaal 6 personen) speciaal voor Nederlandstaligen, waar nog enkele plaatsen vrij zijn voor:
De beginnerscursus van 6 – 10 april
De intermediair groep van 20 tot 24 april.
Daarna zijn de eerstvolgende cursussen weer in juli en augustus.
Klik hier voor alle informatie over deze cursus.

Verder bieden wij dit jaar voor het eerst een weekcursus Frans met workshops voor diegenen die een Chambres d'Hôtes of een andere toeristische activiteit willen starten.


Kijk voor alle informatie op onze nieuwe site  www.franslereninfrankrijk.com
die zich geheel richt op Nederlandstaligen die Frans willen leren in Frankrijk.

Hierop kunt u alles lezen over ons cursusaanbod, wie wij zijn, waar u precies verblijft tijdens de cursus en waar we voor staan.

Met vriendelijke groet,

Maarten Stroes en Lonneke Grobben

Weergaven: 509

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20200304, Bourgogne, Cursussen en Opleidingen

Reactie van Jan Smits op 4 Maart 2020 op 17.02
Goeden middag,

Ik heb toen ik nog jong en mooi was, in Frankrijk gewerkt maar daarboven had ik een dictionaire aux cheveux long gehad . Dat is voor mij de beste leerschool die er bestaat om een taal te leren. Overdag gewoon werken tussen de fransen en 's avond de conversatie bij de familie. Ik ben er ven overtuigd dat dat voor mij eigenlijk de beste leerschool was. Maar vind maar zo iets. Je leert zo spelenderwijze, met verbeteringen indien nodig, als ik een fout maakte. Zo speek ik beter en heb een heel woordenboek in mijn hoofd, beter dan mijn zijn die op de middelbare school frans les gaf. Maar vind maar zoiets voor de jeugd.
Reactie van Jan Smits op 4 Maart 2020 op 17.02
Goeden middag,

Ik heb toen ik nog jong en mooi was, in Frankrijk gewerkt maar daarboven had ik een dictionaire aux cheveux long gehad . Dat is voor mij de beste leerschool die er bestaat om een taal te leren. Overdag gewoon werken tussen de fransen en 's avond de conversatie bij de familie. Ik ben er ven overtuigd dat dat voor mij eigenlijk de beste leerschool was. Maar vind maar zo iets. Je leert zo spelenderwijze, met verbeteringen indien nodig, als ik een fout maakte. Zo speek ik beter en heb een heel woordenboek in mijn hoofd, beter dan mijn zijn die op de middelbare school frans les gaf. Maar vind maar zoiets voor de jeugd.
Reactie van Jan Smits op 4 Maart 2020 op 17.02
Goeden middag,

Ik heb toen ik nog jong en mooi was, in Frankrijk gewerkt maar daarboven had ik een dictionaire aux cheveux long gehad . Dat is voor mij de beste leerschool die er bestaat om een taal te leren. Overdag gewoon werken tussen de fransen en 's avond de conversatie bij de familie. Ik ben er ven overtuigd dat dat voor mij eigenlijk de beste leerschool was. Maar vind maar zo iets. Je leert zo spelenderwijze, met verbeteringen indien nodig, als ik een fout maakte. Zo speek ik beter en heb een heel woordenboek in mijn hoofd, beter dan mijn zijn die op de middelbare school frans les gaf. Maar vind maar zoiets voor de jeugd.
Reactie van CFIPF Work your Way to France op 5 Maart 2020 op 8.37

Beste Jan,

Dat is inderdaad de beste leerschool. Gewoon met 18 jaar met een rugzak naar Frankrijk. Zo ben ik ook ooit begonnen (met kort haar dan).

Onze cursussen zijn daarentegen ideaal voor al die Nederlanders die dat moment gemist hebben en graag veel meer uit hun leven in Frankrijk zouden willen halen, en dat begint met een betere beheersing van de Franse taal. Of ze nu 20, 30 of 80 (ja, ja komt ook voor!) zijn.

Maarten

Reactie van Hans van den Bos op 5 Maart 2020 op 10.00

Goede reactie Maarten. Er bestaat niet één beste methode om Frans te leren. Er bestaat voor elk mens één beste methode, die past bij zijn genoten vooropleiding, leeftijd, en ervaringen. Mensen zijn niet gelijk en hebben ook niet dezelfde kansen gehad.

Mijn echtgenote Dinie heeft vorig jaar twee cursussen gevolgd bij jullie. En dat heeft haar veel kennis opgeleverd maar vooral zelfvertrouwen gegeven. Ze gaat nu eens in de twee weken op bezoek bj een Frans echtpaar om ervaring op de doen in het spreken van de taal. 

Ik kan jullie cusrsussen van harte aanbevelen.

Hans van den Bos

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...