Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gevraagd: degelijke tweedehands damesfiets in Parijs

Sinds gisteren is mijn fiets verdwenen...
Aangezien ik graag en veel fiets ben ik met spoed op zoek naar een degelijke damesfiets - dus ga je weg uit Parijs of heb je nog een fiets staan die je nooit gebruikt..laat het me weten! Hartelijke bedankt. ebeenen@hotmail.com

Weergaven: 240

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Parijs, Te Koop Gevraagd, Vervoer

Reactie van Jeroen Sweijen op 2 September 2010 op 22.16
Ik heb wel een degelijke tweedehands Nederlandse damesfiets voor je, maar niet in Parijs, in Rennes... Ik kom voorlopig ook niet in Parijs, wordt waarschijnlijk moeilijk. Of ben je toevallig in de buurt van Rennes, binnenkort?
Groet, Jeroen
Reactie van kaas op 3 September 2010 op 11.47
Reactie van suzywong op 3 September 2010 op 17.37
dag, ik heb een tweedehands nederlandse fiets te koop, 3 versnellingen waarvan een het echter niet doet, dus de kabel moet worden gerepareerd, andere lichte reparaties moeten worden gedaan, ik heb nl een andere fiets gekregen vandaar dat ik deze wil verkopen. ik woon in Parijs vlak bij het Gare de l'est en je kunt hem eventueel dit weekend komen bekijken.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

JOUW BERICHT...

COVIDNIEUWS

-

SPONSOR | ENTREPRISE

N26 IN FRANKRIJK


Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden