Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hond weggerend op route du soleil ( A7 bij Orange )

Lieve lieve Levi…mijn kleine grote vriend waar ben je?

Op weg naar wat 1 van de meest geweldige en intense vakanties moest gaan worden, zijn we getroffen door een auto ongeluk. Waar ik een engeltje heb gehad die Matthijs, Xiba en mezelf heeft beschermd, ben jij in paniek door het volledig verbrijzelde raam de route du soleil (A7 bij Orange) op gerend.

Tot op heden hebben we je niet gevonden, maar ik zal niet rusten totdat….IK MIS JE! WE MISSEN JE! Hopelijk lijd je niet of heb je niet geleden 😢.

We hopen je snel te vinden

Weergaven: 3251

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210713, Dieren

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 13 Juli 2021 op 9.27

Wat een afgrijselijke situatie! Sterkte en succes met deze en de andere oproep(en). Dit bericht kregen we ook aangeboden:

Reactie van Ingrid de Eerste op 13 Juli 2021 op 9.31

Heeft hij een puce of een tatoeage? Zo niet, dan de Spa /Refuge omgeving Orange inlichten. 

Reactie van Ine op 13 Juli 2021 op 10.01

https://www.facebook.com/soschienperdu

Er zijn enkele Franse facebook groepen voor het terugvinden van honden, waar je misschien een bericht op kunt zetten. Zoek op chien perdu voor alle groepen. Ik hoop dat jullie snel weer verenigd worden.

Reactie van marielle op 13 Juli 2021 op 11.04

Och toch....ik zag het ook al op Facebook langs komen, via het Dierenparadijs. Ik hoop zo dat jullie hem terug vinden. Het is zo moeilijk om je hond  kwijt te raken.

Reactie van marielle op 13 Juli 2021 op 11.18

Ik heb het nog eens gedeeld op mijn Facebook pagina, je weet maar nooit....

Reactie van JoJo op 13 Juli 2021 op 11.31

Dit is een nachtmerrie. Ik moet er niet aan denken. als hij een chip heeft wordt de zoektocht misschien wat makkelijker. De Brigade Verte in de omgeving van Orange inlichten. Dierenartsen in de omgeving, Spa (asiels) etc in d omgeving inlichten.

I-Cad registreert in Frankrijk de chipnummers en die hebben als ik me niet vergis een pagina met zoekgeraakte dieren. 

Sterkte en ik hoop dat jullie hem vinden

Reactie van Annemarie Swaab op 13 Juli 2021 op 11.47

Heel veel sterkte en ik hoop dat jullie hem terugvinden. 

Reactie van elly op 13 Juli 2021 op 13.02

Hallo heel erg vervelend !! Ik wil even doorgeven dat ik u telefoon nummers geprobeerd heb en ze niet werken !!!!!!! kijk dit altijd even na !!!! Neem contact op met "PET ALERT"  !!! hele active zoekgroep op het net, maar doe het in het Frans §§ heel veel succes 

kijk de telefoon nummers na zijn ze internationaal geactiveerd ??

Reactie van jones op 13 Juli 2021 op 13.05

Ik heb dit bericht hier geplaatst voor deze mensen, het gaat dus niet om mijn hond. Ik hoop dat ze het lezen, heb het ze wel al doorgegeven via facebook. Veel dank...

Reactie van Juna op 13 Juli 2021 op 13.51
Hond ook altijd vastzetten in een auto met gordel of in kooi...ik geloof,dat hij op fb staat,meen hem gezien te hebben.Zal kijken of ik hem nog vind.Dank voor het bericht Jones...schrok al...maar kon me niet voorstellen,dat jij op vakantie was met je gîte en de vele dieren die je hebt...gr.Juna

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden