Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 


Ik krijg enorm veel brieven, De meeste gaan over:Hoe gaat nu met je?  ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik niet iedereen persoonlijk kan bedanken voor de belangstelling. Zeker niet in de situatie, waarin ik nu verkeer. ik dank iedereen hartelijk voor enorme belangstelling, maar dit  is echt het laatste wat ik hier schrijf. 

Veel dank, alle briefschrijvers, afasie is niet niks en dan gecombineerd met slechte ogen. Afasie is  verschrikkelijk, je kunt bijna niet met die mensen spreken, maar m'n dochter zorgt goed voor me, hoewel ze ook nog werkt en een eigen leven heeft met haar man. Maar de ouderdom komt nu eenmaal met gebreken. Daarmee zullen we moeten leren leven.

Weergaven: 2026

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20231108, Ledenservice

Reactie van Ans op 8 November 2023 op 23.52
Beste Théodore, ik heb u berichten erg gemist. Afasie is dramatisch, zeker als u gewend was veel communicatie te gebruiken. Courage avec tous.
Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 8 November 2023 op 23.55

Dankjewel Theodora voor deze duidelijke boodschap. Afasie is verschrikkelijk, precies wat je zegt. 

Het is temeer verschrikkelijk als het iemand overkomt die zo intelligent en helder heeft geschreven over zo veel onderwerpen. Jou vele bijdragen, 361 in totaal, en de ontelbare reacties en antwoorden die je gaf op vragen en berichten van anderen zijn nog steeds onverminderd waardevol voor onze bezoekers en leden. 

Maar voor nu, je praat en schrijft misschien niet meer als Brugman, maar je intelligentie en Amsterdamse humor zijn niet weg, blijf genieten van alle mooie dingen die het leven je nog wel te bieden heeft.  

PS aan alle briefschrijvers; blijf vooral schrijven. Je weet dat je geen antwoord krijgt, maar weet ook dat je brieven waarschijnlijk met een glimlach worden ontvangen. 

Reactie van Nanny Verspuij op 9 November 2023 op 7.23

Ja, afasie is zeker niets...gelukkig wel heel fijn dat je dochter goed voor je zorgt.

Vorig jaar heb ik ook een beroerte gehad en heb onlangs de tip gekregen om het boek te lezen van Jill Bolte Taylor: Onverwacht Inzicht. Het persoonlijke verhaal van een neurologe over haar hersenbloeding. Zij kon daarna niets meer en heeft zichzelf volledig hersteld...Ik ben er net in begonnen, dus ik kan er zelf nog weinig over zeggen...ik hoop en verwacht zeker dat ik er voor mezelf tips uit kan halen...

Verder heb ik, ik geloof van dr. Erik Schneider begrepen dat mensen die niet of slecht kunnen praten, dus met een afasie, wél kunnen zingen wat hun hersenfunctie weer stimuleert!

Ik wens jou in ieder geval veel sterkte toe! 

Reactie van Jeannette op 9 November 2023 op 10.13

Ik ben er stil van Theodora..
Ik heb je ook gemist hier op het forum.
Heel erg jammer dat we nu niets meer van je gaan horen.

Reactie van Daan op 9 November 2023 op 11.50

Lieve Theodora, ik schrik hiervan maar heb meteen de overtuiging dat je ondanks deze beperking je toch genoeg van het leven zult genieten, op jouw manier want je bent zo'n enorme taaie. Al die jaren al die antwoorden, al die waardevolle posts. Weet dat je een enorme bijdrage hebt geleverd en ze blijven waardevol op dit forum. 
Geniet van alles nog en onwijs bedankt voor je steun aan de Nederlanders in la douce France!!
Daan

Reactie van Jos van den Hout op 9 November 2023 op 14.12

Het is heel erg dat je met het ouder worden eigenlijk buiten de maatschappij gezet wordt. Dit moet dan ook heel moeilijk zijn voor Theodora. Ik zal ze dan ook missen op Nederlanders.fr Deze site verliest dan ook een van z,g stille krachten die inhoud gaven aan het forum. Theodora langs deze weg heel veel sterkte en we blijven aan je denken.

Reactie van jane dietze op 9 November 2023 op 17.10

Lieve Theodora, ik heb waarschijnlijk iets gemist, maar begrijp wat je overkomen is. Afschuwelijk, maar er is mee te leven, vooral voor doorzetters, zoals jij me lijkt te zijn. Mijn man kreeg op zijn 70ste een zware AVC, in 2001, we waren net bezig met emigreren naar Frankrijk. Was werkzaam in de communicatie, dus je begrijpt, je wereld staat op zijn kop. Echter de imigratie hebben we toch doorgezet, en hij heeft hier gedurende 21 jaar als "handicapé" volop genoten, je ziet, het kan. Je was altijd opvallend helder en op de hoogte van alles, volop aanwezig op deze site. Ik wens je heel veel doorzettingskracht, ook voor de mensen die je bijstaan, het zal niet gemakkelijk zijn, maar wel mogelijk, lieve groeten, Jane

Reactie van Lucas Roos op 11 November 2023 op 18.06

Beste Theodora,
Net zoals enkelen hierboven schrok ook ik van je bericht. Ik ben weliswaar na mijn pensionering niet meer zo actief op dit forum maar ik ben je informatieve berichten wel van tijd tot tijd blijven volgen. Ik herinner me van de tijd daarvóór onze discussies over fiscale en juridische zaken. Ze waren soms heftig, maar altijd respectvol en meestal vulden we elkaar aan. In die tijd vervulde je best een grote rol in mijn professionele leven. Je bracht me op ideeën. Dank daarvoor. Ik wens je het beste voor de toekomst. Hartelijke groet, Lucas 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden