WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Nu krijg ik weer een chat! "Mag ik je iets vragen?" Ik heb al tig keer gezegd dat ik niet weet hoe dat werkt op deze website. Hoe moet je er op antwoorden? Waarom sturen mensen me niet gewoon een vriendschapsverzoek? Ze kunnen me later toch ontvrienden?

Ik dacht uiteindelijk gevonden te hebben hoe ik er op moest antwoorden. Klik onderaan op leden online, klik daar op het pijltje bij degene die jou een chat heeft gestuurd. Als je daarop klikt staat er "Chat starten" en dan kun je antwoorden. Maar hoe kun je dan die chat versturen? Ik zie alleen smileys.

Eerlijk gezegd ben ik niet dol op chat. Chatten doe ik met SFR of met Enedis of andere onpersoonlijke organisaties. Je kunt toch gewoon op deze website iemand een vriendschapsverzoek sturen? Dan kun je uitgebreid vragen wat je maar wilt. En kan ik er duidelijk op antwoorden.


Weergaven: 724

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190801

Reactie van Sequoia op 1 Augustus 2019 op 22.36

Chatten kan vrij simpel op deze site. Klik bij "leden online" op de naam van het lid waarmee je wil chatten, er popt een chatscherm op, typ je bericht en druk op enter... Je bent aan het chatten!

Reactie van Theodora Besse op 2 Augustus 2019 op 7.14


Dank Sequoia, maar ik chat nooit. Het vervelende is dat mensen mij chatten en dat ik dan niet weet hoe ik er op moet antwoorden. Althans ik kan dat antwoord niet versturen, want het zit helemaal onderaan de pagina en ik zie nergens iets waarop ik kan klikken om het te versturen. Dát is het probleem.

Reactie van Nigella op 2 Augustus 2019 op 8.15

Heb je de Enter knop al eens geprobeerd?

Reactie van Theodora Besse op 2 Augustus 2019 op 11.27


Nee Nigella, dat had ik niet. Dus dat zou de oplossing zijn? Ondertussen heeft degene die mij gechat heeft, alsnog een vriendschapsverzoek gedaan dat ik heb geaccepteerd. Contact is nu dus mogelijk.

Reactie van Susan op 2 Augustus 2019 op 12.27

Theodora ik chat nu met jou .

Reactie van Theodora Besse op 2 Augustus 2019 op 13.06

Ja Susan, maar ik kan helemaal niet antwoorden, want je staat niet meer in de lijst met leden die online zijn. En toen je er wel stond, kwam er achter je naam alleen maar chat beheren of zoiets en niet chat starten. Dus heb ik de chat weer weggeklikt.


Reactie van Theodora Besse op 2 Augustus 2019 op 20.36


Inmiddels heeft Susan mij nogmaals de weg gewezen en nu kan ik eindelijk antwoorden op een chat. Later stuurde Nigella mij nog een belangstellende chat, wat ik heel aardig vond, maar terwijl ik bezig was te antwoorden, verbrak Nigella de verbinding. En dan doet de hele chat het niet meer.

Dus hierbij, zowel Susan als Nigella, bedankt voor de belangstelling en de aanwijzingen!

Reactie van Nigella op 2 Augustus 2019 op 20.39

Graag gedaan!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...