NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Omdat ik begrepen heb dat dit forum een belangrijke plek was voor mijn broer Boudewijn Bolderheij, wil ik de mensen die voor hem van belang waren en de mensen voor wie hij van belang was laten weten dat Boudewijn na jarenlang  geleefd te hebben met kanker op 19 december vredig is overleden.

Patricia

Weergaven: 4481

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20181229, Ledenservice

Reactie van Janny O. op 29 December 2018 op 9.41

Beste Patricia,

Bedankt voor dit droevig bericht. Ik heb de laatste weken vaker gedacht "helemaal geen reacties van Boudewijn". Jouw bericht is dus de verklaring.

Ik heb best wat "aanvaringen" met hem gehad. Maar dat krijg je met mensen met verschillende ideeën op een forum. Hij bracht op zijn tijd beweging op het forum.

Condoleances voor allen die hem lief hadden.

Janny Olieman

Reactie van edith janzen op 29 December 2018 op 9.46
Dank voor dit bericht. Mijn welgemeende condoleances. Ik had met hem voornamelijk contact via de mail, over vooral praktische zaken. Hij had mij op de hoogte gesteld van zijn situatie, en wilde dat dit zo min mogelijk invloed zou hebben op de hem resterende tijd. Hij bleef tot vrijwel het eind bezig met de dingen die hij belangrijk en nuttig vond. Een sympatiek mens is heengegaan, ik zal je missen Boudewijn.
Reactie van Wim van Teeffelen op 29 December 2018 op 9.50

Boudewijn en ik gingen al heel lang terug, naar de voorganger van dit forum. Onze eerste en enige ontmoeting in 2010 bleek al een botsing van stijfkoppigheid en eigenwijsheid (van beide kanten) en dat heeft zich voortgezet op verschillende fora. Maar de laatste jaren hebben we een co-existentie gevonden, gebaseerd op groeiend wederzijds respect. Ik zal zijn kleurrijke bijdragen missen op dit forum.

Ik wens zijn vrouw en verdere familie heel veel sterkte in de verwerking van dit verlies. Boudewijn zal een groot gat achter laten in vele levens.

Wim

Reactie van Ellen den Boef op 29 December 2018 op 9.53
Gecondoleerd en voor zijn vrouw, verdere familie en vrienden heel veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies.
Reactie van Michael op 29 December 2018 op 9.56

Gecondoleerd met dit verlies... en ook heel veel sterkte gewenst voor zijn vrouw Janine.
Vriendelijke groet, Michael

Reactie van Daan op 29 December 2018 op 10.00
.
Dit is zeer droevig nieuws... Heel veel sterkte voor jullie. Wij zullen hem heel erg missen hier op het forum, ook ik ga al meer dan 10 jaar terug met Boudewijn. Voor een forum als deze is een uitgesproken mening een aanvulling, nu wordt dat een gemis...
Reactie van Paul Subelack op 29 December 2018 op 10.24

Beste Patricia,

Dit trieste nieuw hakt er best in! Mijn oprechte condoleances voor u en de familie.

Zo af en toe hadden Boudewijn en ik een leuk emailcontact en verder volgde ik zijn berichten en antwoorden op berichten met een glimlach.
Boudewijn was een markante man met een eigenzinnige kijk op het leven.
Wilt u mijn condoleances overbrengen aan Janine?

Veel sterkte gewenst met dit grote verlies.
Hartelijke groet
Paul Subelack

Reactie van jacqueline op 29 December 2018 op 10.30
Dit vind ik erg spijtig om te lezen. Ik las graag zijn bijdragen. Altijd levendig en uniek. Zijn bijdragen waren vaak een frisse wind.
Reactie van Christa Vierhout op 29 December 2018 op 10.38
Beste Patricia, Mijn condoleances voor zijn echtgenote Janine, voor jou en de overige familieleden bij het overlijden van Boudewijn. Ook ik zal zijn bijdragen op Nederlanders.fr missen, bijdragen die vooral gekenmerkt werden door "menselijkheid". Ik wens jullie veel sterkte. Met vriendelijke groet Christa Vierhout
Reactie van suzywong op 29 December 2018 op 10.38
Mijn condoléances voor u en Janine.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0