Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Ik heb van de week tot 2 keer toe een bestelling proberen te doen bij Dutch Expat Shop (kroketten en bitterballen), maar steeds wordt de bestelling geannuleerd. Ik kom er niet achter waarom. Krijg ook geen bericht terug!

Iemand een idee wat er mis is?

Weergaven: 4732

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210221, Overige Diensten

Reactie van Jako op 21 Februari 2021 op 14.02

Misschien kun je een openbaar bericht plaatsen op hun facebook pagina?

Ze waren daar zelf vandaag nog actief.

Reactie van Max Boret op 21 Februari 2021 op 14.17

Dank Jako, ik heb net een bericht gestuurd.

Reactie van BassieB op 21 Februari 2021 op 17.10

Ik heb precies een week geleden (zondag) een bestelling gedaan, kreeg direct een bevestiging doch het duurde lang, tot afgelopen vrijdag de mededeling kwam dat ze het gaan versturen. Ik heb geen kroketten en bitterballen besteld, die maak ik zelf en beter. Normaal gaat het wel sneller bij hun. In ieder geval geen annulering hier.


Overleden
Reactie van Susan op 21 Februari 2021 op 17.30

B ik heb geen kroketten en bitterballen besteld die maak ik zelf en beter . Dat vind je dus zelf maar dat was de vraag niet!

Reactie van Menno op 21 Februari 2021 op 19.59

Ik heb 2 weken geleden nog een grote bestelling gedaan en deze werd netjes binnen 5 dagen geleverd, geen diepvries producten trouwens....

Reactie van Pierre LV op 21 Februari 2021 op 21.06

Wij ook een week of drie geleden een grote diepvries bestelling die snel bezorgd werd.

Wel heeft Postnl op dit enorme problemen met buitenlandse zendingen. Wellicht dat men daarom even alles on hold gezet heeft?

Reactie van Anja Weinberg op 21 Februari 2021 op 22.55

Hallo Max; ik ben blij dat ik niet de enige ben die problemen heeft met de Dutch Expat Shop. Op 5 februari heb ik een bestelling gedaan inclusief een icepack omdat er kroketten bij zitten. Ik hoorde helemaal niets en stuurde ze een mail op 10 februari. Ze zeiden: "ja, het duurt wat langer, want er moet een icepack bij en dat is altijd een probleem om te verpakken".

Hier klopt helemaal niets van want ik heb 6 weken geleden ook een bestelling gedaan met een icepack en had dit binnen 5 dagen in huis. Dat heb ik ze ook verteld, maar kreeg 3 dagen later weer hetzelfde mailtje dat het moeilijk is met een icepack. Ze hebben al 2 en een halve week gezegd: "vrijdag wordt het verstuurd". Maar dus tot op heden nog steeds niets. Ik heb voor bijna 100€ besteld en dat is veel geld voor mij. Ik krijg gewoon geen eerlijk antwoord van ze en de keren dat ik iets bestelde was de bestelling niet compleet of er was iets stuk. Ze doen er helemaal niets aan!!! Ik dacht, ik probeer het nog één keer; maar dat werkt dus ook niet. Ze reageren nergens op en doen of ze gek zijn..... 

Reactie van Pierre LV op 21 Februari 2021 op 23.11

Ik heb 4 feb besteld, is de 9e verzonden en de 11e ontvangen. Dus geen idee wat er aan de hand is.

Reactie van Max Boret op 22 Februari 2021 op 9.21

Tja Anja, blij is een eufenisme, ik heb liever mijn bitterballen en kroketten in de frietuur. Pierre: dat van Post.nl wist ik niet, maar vorige week heeft mijn vader drop ontvangen en dat pakket ging met DPD.

Reactie van Pierre LV op 22 Februari 2021 op 9.56

Kheb 3 februari een pakket en een brief, allebei aangetekend verzonden. Pakket was er 4 dagen later, aangetekende brief 17 dagen later. Toen ik las ik op diverse sites dat Postnl enorme problemen had. Maar ik meen nu ook dat DES zijn diepvries via DPD verzendt. Dan gaat mijn betoog over Postnl in dit geval niet op.

Maar ts intussen nog altijd geen reacties van DES ontvangen?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden