NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Ik ben regelmatig in Sète geweest, maar meestal naar de geijkte plekjes. Ditmaal heb ik de Pointe Courte bezocht. Deze wijk is schilderachtig en er zijn al verschillende films gedraaid. Toevallig was ik aanwezig op de dag dat Gérard Depardieu daar aanwezig was voor een téléfilm die a.s. dinsdag om 20.50 uur wordt uigezonden op FR 3. Neem vast een kijkje op mijn blog, beslist de moeite waard. In het frans, maar in de rechterkolom is een vertaalfunctie : http://theblogdeclementine.blogspot.fr/2015/09/la-pointe-courte-set...

Weergaven: 298

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150910, Kunst en Cultuur, Languedoc-Roussillon

Reactie van Ineke op 12 September 2015 op 17.05

Clementine, ik ken je blog al weer een tijdje en ben altijd weer benieuwd naar een nieuw stukje, recept of reisverslag. Bedankt weer voor dit leuke verhaal en vooral de mooie fotos ! Ik ga zeker die film kijken a.s. dinsdagavond

prettige weekend, Ineke

Reactie van Clementine Cervellon op 12 September 2015 op 17.41

Leuk te horen Ineke ! 

Er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken en ik heb er nog heel wat op mijn to do lijst staan. Ik loop ook nog erg achter met mijn blog, ben pas aangekomen in februari 2015 met de toeristische artikelen. Ik weet niet wanneer ik ooit "bij" zal zijn ! Maar ik vind het leuk te doen.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0