Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik heb een idee bedacht voor een plek voor de zogenaamde liefdes sloten die door toeristen aan de bruggen van Parijs worden bevestigd en door overgewicht schade aanrichten. Het idee maakt deel uit van een wedstrijd uitgeschreven door de burgermeester van Parijs. Het betreft een groot metalen labyrint in de vorm van een hart wat een plek moet krijgen in het hart van de stad. Vindt u het een goed idee? Steun me dan alstublieft met behulp van deze link: Labyrinth d'Amour 

Voor Parijs, voor the city of love, voor the capital of romance ;)

Vriendelijke groet,

Erik Vos/GOTANIDEA

Weergaven: 659

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150314, Kunst en Cultuur, Parijs


Overleden
Reactie van Boudewijn Bolderheij op 16 Maart 2015 op 10.33
Ik zou aan "Madame la Maire" het voorstel doen dat iedere bezoeker kan stemmen
en dus niet alleen mensen die ingelogd zijn.
Met bijna 30 plekken waar ik moet inloggen vind ik het wel genoeg.

Begrijp ik goed, mijn Frans is zeer slecht, dat het iets enorms moet worden.
Een labyrint, een doolhof, 
waar de verliefde stellen in moeten gaan om hun slot op te kunnen hangen. 
Hoe dieper ze komen, hoe verder ze kunnen gaan met hun liefde te tonen......... 
Ik stel mij zo iets voor van 200 bij 200 meter. 
Dat krijgt dan de belangrijkheid die die van de Eiffeltoren overstijgt. 

Duidelijk, ik vind het een super idee, gestemd/gesteund heb ik dus niet.
Reactie van Erik Vos op 16 Maart 2015 op 12.08

Geheel mee eens Boudewijn, er klopt wel meer niet aan die site. Deelnemen was ook al een zoektocht. Das jammer. Je zou moeten kunnen stemmen mbv Facebook identiteit bvb. Snel en handig. Grappig dat je trouwens de Eiffeltoren noemt. Ik zag als plek voor het hart het veld wat aan de 'achterzijde' van de Eiffeltoren ligt. Dan heb je vanuit de Eiffeltoren meteen een prachtig uitzicht op 'het hart van de stad' en symbool van 'the city of romance'.

Reactie van Erik Vos op 16 Maart 2015 op 12.11

Klopt Theodora, ik heb geen metalen hekwerk impressie kunnen maken maar wel een indruk gegeven van de vorm van het labyrint.  

Reactie van Erik Vos op 16 Maart 2015 op 12.14

Dank Anna, ik heb mijn inzending ook bij Facebook groepen die betrekking hebben op Parijs en bij Facebook vrienden uitgezet. Het is een bekend mechanisme om aandacht te genereren voor een wedstrijd: de deelnemers creeren bekendheid door hun inzending onder de aandacht te brengen in hun netwerk. Daar zit een bizar aspect aan: heb je veel vrienden krijg je veel support voor je idee. Persoonlijk vind ik dat het beste idee er komen.  We zullen het zien.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden