Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Nederlandssprekende dienstverleners in Frankrijk

Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Goedemorgen

Een tijdje terug heb ik me aangemeld om mijn medische gegevens op een plek vast te leggen en waar medische beoefenaars inzicht kunnen krijgen in je medische verleden. Vorige week kreeg ik een berichtje dat er een toevoeging was gedaan om je vacinatie voor corona te vermelden. Ook de EU houd zich hiermee bezig. Ik heb mijn dossier geopend en een poging gedaan om dit in te vullen, maar ik loop steeds vast waar ik de naam van het vaccin in moet vullen. Als ik dan de naam invul geeft het aan dat het niet de juiste naam is. Wat ik ook doe ik kom niet verder. Heeft er al iemand dit aan de hand gehad?

Weergaven: 1138

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210321, Gezondheid, Sport en Spel, Overheid

Reactie van Ingrid de Eerste op 21 Maart 2021 op 9.08

Staat dat niet op het papier wat je van de CPAM hebt gehad? Daar staat ook de naam op van de vaccinateur.

Reactie van Jos van den Hout op 21 Maart 2021 op 9.12

@Ingrid dat klopt. Maar als ik dat in vul geeft hij een foutmelding. Dat kun je ook zien in de afbeelding!

Reactie van Ingrid de Eerste op 21 Maart 2021 op 9.29

Ik snap het ook niet. Het zullen wel wee rvan die informatieke kinderziektes zijn . Gewoon een week wachten.

Reactie van Hans03 op 21 Maart 2021 op 10.55

U weet toch of het de eerste of tweede vaccinatie en welk vaccin het was, dan " je ne sais pas" vervangen door eerste vaccinatie en de rappel. U moet waarschijnlijk dit formulier 2x inbrengen in uw dossier. Heeft u dat al geprobeerd?

Reactie van Jos van den Hout op 21 Maart 2021 op 10.55

@Paul. Ik heb jou suggestie opgevolgd en kwam terecht bij MesVaccins. Hier een account aangemaakt en vervolgens van ons beide alle twee vaccinaties geregistreerd. Werkt prima. Alleen het uitprinten werkt nog niet.

Reactie van Jos van den Hout op 21 Maart 2021 op 10.59

@Hans. Uiteraard weet ik dat en heb dat ook aangegeven met datum en eerste vaccinatie. Maar wat ik al schreef, vanalles geprobeerd maar het lukt niet. Het voorbeeld wat ik gaf was fout op dat punt wat je aan haald. Heel goed opgemerkt en bedankt.

Reactie van Jos van den Hout op 21 Maart 2021 op 11.07

@Paul zie hier het resultaat

Reactie van Les Tourins op 22 Mei 2021 op 19.01

Bij "Nom du vaccin" moet je COVID intikken dan komt een submenu met de vaccins.
Voor Pfizer moet je COMIRNATY kiezen.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden