Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Lieve mensen,

Ik heb hier een dierenopvang sinds 2005 en moet altijd op mijn auto kunnen rekenen,omdat ik ver van alles af woon(10 km tot groot dorp met DA en supermarkten)

De garage heeft gezegd,dat mijn twee achterbanden kapot zijn(eentje loopt langzaam leeg;bij de ander zie je een harde bobbel) en wil ze maken,mits mogelijk of vervangen.Dat gaat voor mij in de kosten lopen en ik heb de middelen nou niet.Toen ik mijn auto kocht in december 2013 waren er 4 nieuwe banden opgelegd.Dus ik heb nu gevraagd aan de dealer of ik geen garantie heb!Ik wacht nog op antwoord.Ik maak niet veel kilometers.Dus hoe kunnen ze nu al kapot zijn?

Wie kan mij goede en goedkope tips geven om ze te laten vervangen?Repareren lijkt me erg risicovol.

Met hartelijk dank,

Ingrid

Dierenopvang Bourgogne

Weergaven: 2938

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170226, Vervoer

Reactie van Martin 71 op 26 Februari 2017 op 20.34

Niet repareren misschien is er een autosloperij in de buurt dan kan je daar wel misschien een paar goede banden scoren

Reactie van Matty Willigenburg op 26 Februari 2017 op 21.12
Banden sinds 2013? Dat wordt echt tijd voor nieuwe.....ik heb elk half jaar nieuwe nodig. Dat kan echt geen garantie zijn
Reactie van Bellechose op 26 Februari 2017 op 21.26
In Vandenesse zit een goeie bandenman, hij verkoopt ook 2e hands en is betrouwbaar!
Stock Pneus 58, 14 Route de Moulin Engilbert, Vandenesse, tel 03 86 30 64 60.
Reactie van Nicole Fokker op 26 Februari 2017 op 21.43

Wat naar! Mijn buurman zegt online bestellen en er dan op laten zetten, dat is het goedkoopste. Succes ermee!

Reactie van Dierenthuis Bourgogne op 26 Februari 2017 op 22.07

Dank voor jullie reacties alvast!

En kan ik met twee gekochte banden dan naar de garage om ze erop te laten zetten en te laten uitlijnen(of doen ze dat niet?).

Ik heb geen notie van prijzen en wat goed is.Wie kan me een prijsindicatie geven?

Reactie van El Burro Català op 26 Februari 2017 op 22.26

Hoi Ingrid,

Bel de dichtstbijzijnde bandenzaak,  Feu Vert of wat dan ook. Zie tip @Bellechose hierboven, ik ken jouw streek niet. Geef bandennummers door. Deze lees je op de zijkant van de band: geef gerust alle cijfers door die je ziet. Nieuwe banden zijn er vanaf plusminus €50 per stuk. Zo duur zijn ze dus niet... Uitlijnen enzovoort doen ze vaak gratis, als je maar vriendelijk blijft. Natuurlijk!

Reactie van Remco op 26 Februari 2017 op 22.33
Hallo ingrid, als een band langzaam leegloopt maar nog wel het juiste profiel he ed fysio kan het ook wel eens aan het ventiel liggen is dit al na gekeken? Eventueel een klein gaatjes kan heel goed gemaakt worden door er een prop in te trekken deze mogelijkheden kosten de kop niet. Een bult is een erger probleem dit kan een klapband veroorzaken
Reactie van Bellechose op 26 Februari 2017 op 22.39

In Vandenesse worden ze erom gelegd en uitgelijnd.

Reactie van Dierenthuis Bourgogne op 26 Februari 2017 op 22.40

Ja,ik ga Stock Pneus eens bellen en de bandennummers doorgeven!

Dan zijn ze dus beiden blijkbaar op,ook al maak ik weinig kilometers.

Dank je wel!!!

Reactie van Dierenthuis Bourgogne op 26 Februari 2017 op 22.50

Super Bellechose!

En Remco:nee de band loopt vrij snel leeg en heb hem twee keer laten oppompen.En toen zag de garageman ook de bult in de andere achterband.Dus er moet nu écht wat gebeuren zonder heel veel kosten te maken.

Allemaal bedankt!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden