Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

goedemiddag, ik kom net een artikel tegen over NLziet, een mogelijkheid om voor een redelijk bedrag (7,99 euro p.m) NL tv programma's reclame-vrij te bekijken. na het lezen van de algemene voorwaarden blijkt dat je een IP adres in NL moet hebben. heeft iemand hier ervaring mee? kun je via VPN wel kijken? is 6Mb voldoende voor de ontvangst? het lijkt mij een mooi alternatief voor CanalDigitaal

Weergaven: 1179

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20160127, Telecommunicatie

Reactie van GABRIELE op 27 Januari 2016 op 21.56
Hoi Elly, ik ben ook lid van NLziet maar vlgns mij kun je alleen in Nederland naar de programma's kijken! Daarbuiten krijg je steeds te lezen dat de video niet opgehaald kan worden. Kijk er nog maar eens goed na, voordat je eraan begint. In Nederland werkt het prima.
Zou voor Frankrijk ook graag een alternatief voor CD willen zien, want ik heb altijd problemen met ze.
Groetjes Gabriele
Reactie van Schrauwen op 27 Januari 2016 op 23.23
Wij kijken BVN en dat kanaal valt ons enorm mee ( + geen reclame!) en verder alle npo programma's op tablet via uitzending gemist. Die combinatie is betrouwbaar en voldoet. RTL premium abonnement aangeschaft, maar dat is af te raden want in Frankrijk is veel van hun aanbod niet te ontvangen.
Succes!
Frits
Reactie van GABRIELE op 27 Januari 2016 op 23.57
Bedankt voor de tip! Wist niet dat je op je tables wel NPO uitzending gemist kunt kijken in Frankrijk! BVN heb ik wel natuurlijk en dat is inderdaad een prima zender!
Groetjes Gabriele
Reactie van Paul Subelack op 28 Januari 2016 op 22.09

Om programma's in Nederland te bekijken gebruik ik de betaalde versie van Tunnelbear. Standaard stel ik in op Nederland en kan zo alle 'gemiste' uitzendingen bekijken. Wil ik programma's uit Duitsland bekijken dan stel ik in op Duitsland. Het werkt perfect en ben hier zeer tevreden over.

Met vriendelijke groet
Paul

Reactie van GABRIELE op 28 Januari 2016 op 23.03
Kan iemand mij ook een tip geven hoe ik internet kan krijgen/aanvragen, in mijn flat in Frankrijk?
Ik heb geen vaste telefoon daar.
Vr. Gr. Gabriele
Reactie van Kees op 29 Januari 2016 op 21.20
Voor het instaleren van internet zonder telefoon aansluiting kun je dit via de televisie aansluiting doen canal digital

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

PLAATS BERICHT...

COVIDNIEUWS

SPONSOR | ENTREPRISE

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden