Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

NPO Politiek bij Canal Digitaal via de satelliet niet meer te zien

Sinds een paar dagen kan ik bij Canal Digitaal op kanaal 56 NPO Politiek niet meer zien. Nu staat daar bij mij de zender NPO3 Extra.

Ik heb met Canal Digitaal contact gehad en die zeggen dat bij hun (ik neem aan in Nederland) wel NPO Politiek op kanaal 56 staat. Via de App en via de laptop kan ik wel NPO politiek aanklikken en bekijken.

Zijn er meer forumgenoten die geen NPO Politiek kunnen ontvangen via de satelliet of gaat er iets gigantisch mis bij mijn instellingen opeens ?

Weergaven: 1177

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20181205, Telecommunicatie

Reactie van Theodora Besse op 5 December 2018 op 11.57


Ik heb de tv maar ff aangezet om het uit te proberen. Want ik kijk overdag nooit tv. Bovendien ben ik een pretkijker. Kijk dus nooit naar NPO Politiek.

Wanneer je bij mij 56 inschakelt, verschijnt er een blauwe balk met NPO Politiek. Maar zodra het beeld doorkwam zag ik Paul de Leeuw de grootste pret hebben met de een of andere smakelijke middelbare dame. Ik dacht: "Huh?" Maar toen zag ik in de rechterbovenhoek staan: NPO3 Extra.

Hier dus idem.

Reactie van Max Boret op 5 December 2018 op 13.17

Foei Nederlanders in den vreemde: Nog Nederlandse politiek volgen! Stel je voor dat je, goed geïnformeerd, op de politiek 'verkeerde' partij zou stemmen.

Reactie van Bertels op 5 December 2018 op 13.42
haha die Max ! Leuk ! Maar inderdaad kan ik het ook (nu) hier in nederland niet ontvangen ! Zal wel iets met te weinig kijkers of zo zijn ?
Reactie van Max Boret op 5 December 2018 op 13.45

Ik zat laatst te kijken en daar was iemand van die nieuwe partij: FvD, en die beweerde dat er vele duizenden kijkers waren die naar NPO politiek keken.Of dat waar is weet ik niet, maar goed het is wel gezegd.

Reactie van Hans Haamke op 5 December 2018 op 16.59
Dank Theodora en Bertels voor jullie antwoorden op mijn vraag.
(De anderen gaven geen antwoord op de vraag)

Nadere informatie van Canal Digitaal leerde het volgende : "NPO zendt op het kanaal van NPO Politiek van 3 december tot 10 januari deze zender uit. Dit omdat op deze zender de cabaretweek, serious request en de Top 2000 worden uitgezonden."

Op mijn vraag waarom dat dat niet werd medegedeeld kwam de reactie : "Het is op zich normaal dat NPO iets wijzigt in het zenderaanbod om deze evenementen aan het einde van het jaar door te geven. Echter, wij wisten tot 3 december ook nog niet op welke wijze ze dat dit jaar zouden doen."

Nou, de vraag is nu daarmee beantwoord.
Reactie van Bertels op 6 December 2018 op 8.07

@Hans : waarvoor dank !

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden