Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hondenopvang in Chateau-Chinon (Morvan, 58) zoekt hulp

Hallo! In de Morvan, Chateau-Chinon (58) wordt dringend hulp gezocht in de Refuge Coeur a 4 pattes, de eigenaresse kan gedurende 4 tot 6 maanden haar rechterhand niet gebruiken en heeft 's morgens hulp nodig bij het schoonruimen van 4 grasvelden en het reinigen van ongeveer 15 hokken. Ik ben vanochtend geweest en was in 2 uur klaar. Zelf ga ik 1x per week, maar er is meer hulp nodig. Voor info kun je mailen of bellen met de Refuge.

Weergaven: 1035

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20131016, Bourgogne, Dieren

Reactie van Brittany op 3 November 2013 op 11.50

Dag Ingrid,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een cocker. Ik heb er 2. had er 3 maar 1 is overleden (overreden door iemand die naar haar smartphone keek in plaats van naar de weg. ) ik had een elevage van Cockers maar ben ermee opgehouden. er zijn zoveel honden die een huis zoeken, ik wil er geen meer bijmaken. Maar een cockertje uit een asiel wil ik graag opnemen.

neem je even contact met me op

Brittany

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden