NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Te koop 2 complete bijenkasten met toebehoren

Wat ik in Nederland altijd al wilde heb ik in Frankrijk, Puy de Dôme, kunnen realiseren. Helaas bleek dat ik zeer allergisch ben voor een bijensteek en moet ik mijn 2 bijenkasten, gekocht in 2014 en waarvan er 1 nog niet is gebruikt van de hand doen. De aanschafprijs was €.513,--, incl. accessoires zoals extra kaders, beschermjack, pijp, handschoenen enz. Nu te koop voor €.250,--.

Weergaven: 896

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20151209, Te Koop Aangeboden

Reactie van Ingrid op 9 December 2015 op 21.58
Zeker weten dat u echt allergisch bent? Onderzocht door een allergologue?. Ook Ik dacht dat Ik allergisch was. Ik ben ook apicultrice. In het voorjaar was Ik verschillende maken gebeten en het zwelde flink op met snelle hartslag en keuken. Laten uit zoeken door een allergologue. In de bloedtest was het IgE verhoogd voor bijenvenijn. De huidtest was negatief. Ik had ook geen ademhalingsproblemen. De allergologue zie mij dan ook dat Ik weer wat gesenisibiliseerd moet raken en weer bloot moet staan aan bijensteken. Maar goed, Ik heb nooit ademhalingsproblemen gehad en afgelopén jaar ook geen enkel problème gehad en Ik ben echt flink gesproken geweest.

Misschien wel handig om te vermelden of het Dadant of Langstroth is. Zo te zien Dadant denk ik. Ook het handig ste in een koude Omgeving.

Hoop dat je ze niet hoeft te verkopen.

Ingrid Prinsesje
Reactie van Ingrid op 9 December 2015 op 22.01
Sorry, door de spellingscorrector is het een rommeltje geworden. Hoop dat je er doorheen leest. Keuken moet zijn jeuk. Gesproken moet zijn gestoken.
Reactie van Willem le Nobel op 10 December 2015 op 9.21

Beste Ada,

Ik heb misschien wel interesse maar heb nog een aantal vragen. Zou je me kunnen mailen op wlenobel@hotmail.com of kan ik je bellen?

Groet,

Willem

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0