Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Weet iemand het telefoonnummer van de Caf dat je kan bellen vanuit Nederland?

Het Franse nummer kan namelijk niet gebeld worden vanaf Nederland.

Alvast dank, Esther

Weergaven: 398

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120529, Geldzaken, Telecommunicatie

Reactie van Madelon Weerdenburg op 29 Mei 2012 op 23.49

Esther dan is het wel belangrijk te weten in welke regio de caf zit die jij wil spreken.

als je dat even laat weten wil ik et wel voor je opzoeken

 

Mvg Madelon

Reactie van Joost KUBBE op 31 Mei 2012 op 2.11

Zelfs vanuit Fr is het (vrijwel) onmogelijk de regionale CAF aan de telefoon te krijgen. Mailen via hun website werkt beter, dat heb ik voor een klant gedaan, en na ruim één maand kreeg ik antwoord !

Joost Kubbe, makelaar.

Reactie van esther keijmel op 31 Mei 2012 op 11.47

Dank jullie wel! Ik wil de CAF in Rennes graag spreken. Ik heb ze ook al wel gemaild maar je krijgt vaak pas na 1 maand een reactie en het is urgent.  Ik heb verschillende nummers op het internet gevonden maar die werken allemaal niet en ook met skype is het onmogelijk.  Ik ben 1 maand geleden naar Nederland verhuisd en heb alle allocations stopgezet al eind april maar ze blijven maar doorbetalen en op die manier kan ik ook in Nederland geen kinderbijslag aanvragen ik moet eerst bewijzen dat al mijn allocations in Frankrijk zijn stopgezet. Lastig dus.  In ieder geval bedankt voor jullie reacties.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden