NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Ben op zoek naar iemand die een brief kan vertalen, uiteraard tegen betaling!
Het betreft een juridisch aspect hetgeen met bouw te maken heeft.
Wie kan mij iemand aanraden en/of mogelijk zelf helpen?

Weergaven: 589

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130404, Vertaling

Reactie van Lena op 4 April 2013 op 14.26

Josje Sjollema of Jeanet Hulleman, beide lid van deze site. Groet, Lena.

Reactie van Catharina Jumelet op 5 April 2013 op 8.54

Hoi Marco,

Ook ik wil best een offerte voor je maken. Ik ben beëdigd vertaler Frans-Nederlands, Nederlands-Frans.

Reactie van Jean op 5 April 2013 op 8.56

Bonjour Marco, Ik kan je gedetailleerde informatie geven per mail als je dat wenst. Ik geef sedert jaren Franse en Engelse privé les en vertaal allerlei werk voor kleine prijsjes. Ik ben totaal “bilengue” in deze talen, in spraak, schrift en grammatica. De Engelse lessen geef ik aan studenten van 16 tot 25 jaar, ook iemand van de universiteit en zelfs aan iemand die zelf leraar is.

Ik heb de laatste jaren (sedert dat ik op pensioen ben in 2008) vele documenten vertaald als CV’s (ook voor Nederlandse studenten via Nederlanders.fr), websites, rapporten, enz. Ik kan je gedetailleerd antwoorden via email gastronomie.trad   arobas  sfr.fr   Met vriendelijke groeten, Jean

Reactie van Claudette Logister-Dupuch op 5 April 2013 op 9.46

Hallo Marco,
Ook ik ben bereid om je te helpen. Ik ben Française en sinds tientallen jaren vertaler. Als je interesse hebt zou ik een offerte kunnen maken na het inzien van je tekst. Mijn E-mailadres is : info@dulogcommunications.nl. Met vriendelijke groeten, Claudette

Reactie van Birgit de Wolff op 5 April 2013 op 20.09

Ik kan je ook helpen, woon sinds 1998 in Frankrijk en heb Frans gestudeerd. Ook heb ik diverse juridische stukken vertaald. info@smaakreis.com.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0