NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo allemaal,

Ik schrijf dus af en toe columns voor een nieuwe website (http://lafranceautop.com/column-petra-vlijm), en mijn laatste stukje zou ik graag vertaald willen hebben. Maar mijn Frans is zelf niet goed genoeg om dit te kunnen doen en bovendien zal mijn "schrijfstijl" ook op een juiste manier naar het Frans overgedragen moeten worden. Wie o wie zou alleen deze ene column willen vertalen?

Helaas heb ik geen budget (niet dat ik krenterig ben, maar ik ben werkelijk even helemaal platzak).

Als iemand een vertaling heeft gedaan, dan zal ik direct een bericht doen op deze website met de vertaling en zijn of haar naam eronder, plus een bericht op deze pagina zodat men weet wanneer het niet meer nodig is.

Men kan mailen naar petraeunjoo@yahoo.fr

Weergaven: 638

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111128, Vertaling

Reactie van Jan Linnemann op 30 November 2011 op 12.45

Probeer het eens bij je Nederlandse collega's van "La France au Top". 

Reactie van Petra op 30 November 2011 op 12.50

Hallo Jan, 

Bedankt voor je reactie.

Het zijn niet mijn collega's. Ik heb ze verder nog nooit ontmoet en ze zijn in NL gevestigd. Verder zijn ze altijd heel erg druk dus de communicatie via e-mail loopt soms een beetje moeizaam. Ik had ze al eens gevraagd of ze mijn stukjes in het Frans konden vertalen omdat veel Franse vrienden en collega's hier naar vragen omdat het via de vertalingen online niet echt werkt. Maar daarop had ik nog geen antwoord op gekregen. Vandaar dat ik het via deze weg probeer. Maar er is al iemand die gereageerd heeft dus dat probleem is ook weer opgelost (voor dat ene artikel dan).

 

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0