NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Beste leden, 

Ik verblijf voor langere tijd hier in Frankrijk en ik zou eigenlijk voor 11 april voor de APK-keuring van mijn auto terug naar Nederland moeten aangezien die hier (nog) niet gedaan kan worden. Spanje biedt wel de mogelijkheid om auto's met Nederlands kenteken aldaar te laten keuren. Voor mij een stuk dichterbij maar ik twijfel nog een beetje. Daarom mijn vraag; heeft iemand ervaring met een van de Spaanse keuringsstations. Ik zou in dit geval uiteraard naar de meest noordelijk gelegen gaan die ter hoogte van Barcelona zit.

Bijvoorbaat dank.

Marlies van Pelt 

Weergaven: 821

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20150317, Vervoer

Reactie van Frans op 17 Maart 2015 op 18.35
Reactie van En Laurenc op 18 Maart 2015 op 8.24

Marlies heb ik laatst ook gedaan en werkt prima...het is gewoon een soort lopende band werk en ze weten precies hoe het werkt daar.

Reactie van Marlies van Pelt op 18 Maart 2015 op 9.00

Ha fijn, goed te horen En Lauranc. En spreekt men daar Engels? Mijn Spaans is niet je dat. Helemaal dus niet ;)

Reactie van Hans HOEFNAGELS op 18 Maart 2015 op 9.11
Vrienden van mij hebben dit al twee maal gedaan, erg tevreden over de keuring daar in Barcelona, dus absoluut geen probleem !! Succes en leuke dagen ook in Spanje !
Reactie van Marlies van Pelt op 18 Maart 2015 op 9.12

Ha, ik word steeds blijer van deze berichten :)))))

Reactie van Marlies van Pelt op 18 Maart 2015 op 9.13

En dank je wel Hans.

Reactie van En Laurenc op 18 Maart 2015 op 10.52
Marlies als je je autootje maar meeneemt en de papieren die erbij horen, komt alles goed, je moet wel even een afspraak maken on-line trouwens of telefonisch, en dat is wel weer lastig als je geen spaans spreekt.
Reactie van Marlies van Pelt op 18 Maart 2015 op 16.08

Heb een mail gestuurd in het engels, ben benieuwd wat daar voor antwoord op komt. :) Denk dat het wel gaat lukken zo. 

Reactie van Marlies van Pelt op 19 Maart 2015 op 12.45

Ter afsluiting, keurig een confirmation ontvangen in het Engels. Ik ga er met een gerust hart naar toe.

Dank allemaal voor jullie bijdrage in deze. 

Reactie van Marlies van Pelt op 10 April 2015 op 12.28

Mijn APK avontuur in Spanje is, hoewel ik niet in de agenda stond (?!) terwijl ik wel een confirmatie had gekregen, zonder problemen verlopen. Communicatie bij de eerste balie ging wat stroef omdat ik geen Spaans spreek en de medewerkers aldaar maar een enkel woordje Engels.

Uiteindelijk kreeg ik het felbegeerde papiertje (het leek en voelde een beetje als een diploma uitreiking) overhandigd door de directeur die gelukkig wat Duits sprak.

Al met al een goede ervaring die ik een ieder kan aanbevelen. 

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0