Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Goedemorgen, t Is prachtweer hier in Noord Frankrijk. Dat wel maar het internet doet het maar half. Men heeft hier een airbox van SFR van ca 55 euro in het huis; mailen kan, soc media ook, maar foto s etc ontluiken moeizaam. Dat ik geen nl tv kan kijken op de ipad komt waarschijnlijk dat er een simkaart gebruikt is. Maar internet bellen via Talk360 wat ook naar mensen zonder Skype mogelijk is, lukt weer niet of nauwelijks, elke vijf minuten valt het geluid tien seconden weg. Dus mensen hangen voortijds op. Radio ook, stem valt weg, terwijl ik des zaterdags zo graag luister naar Mieke en...

Mijn vraag luidt; kan ik er wat aan doen nog, heb ik de verkeerde?. Wat zijn uw ervaringen? Dank alvast,

Weergaven: 758

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170325, Telecommunicatie

Reactie van Ingrid de Eerste op 25 Maart 2017 op 19.03

Je bent blijkbaar op vakantie dus dan maakt het allemaal niet zo uit. Ik zeg altijd maar: als ik maar mijn wandelschoenenen een goed boek bij me heb. De rest maakt me niet uit. O ja, wel een fles wijn mee op vakantie.

Reactie van Alberte op 27 Maart 2017 op 8.44
Dank je, maar ik heb VPN om zenders te blokkeren, zodat je nl tv kunt kijken, maar dat schijnt door de simkaart op naam van de boerin te komen. Op gewoon internet zonder simkaart binding lukt het altijd wel, in Portugal, maar ook in Frankrijk, bij diverse adresjes. Franse tv is wel in huis natuurlijk.Blijft dan nog dat ik niet kan bellen, gisteren nog Rix hoorde me niet, dus hebben we mobiel gebeld a 20 euro. Maar de boerin vertelde dat morgen er iemand van SFR komt....
Reactie van Jeannette op 27 Maart 2017 op 12.18
Is het niet gewoon een kwestie van slecht bereik?
Reactie van Alberte op 31 Maart 2017 op 9.51
Goedemorgen, Het is nu in orde hoor. Ze zijn geweest iov de boerin Isabelle en ik ben al een dag bezig om alle series, Boer zoekt vrouw, dwdd, misdaad serie, in te halen. Bellen ga ik zo testen, maar dat kan vast wel weer via de app Talk360. Waar je ook mensen mee kunt bellen in Nl die geen fb of whats app of Skype hanteren, kost ietsje maar perfect doorgaans. Dank voor het meedenken!
Reactie van hassine jemaa op 3 April 2017 op 15.17

Probeer eens viber het werkt perfekt

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden