NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Lift aangeboden van Lyon- Amsterdam en evt. terug.

Dinsdagavond 10 mei 2011 reis ik met auto vanaf Lyon naar Amsterdam. ik kan 2 mensen (of baggage) meenemen. Vrijdagavond 13 mei 2011 reis ik vanaf Amsterdam terug naar mijn woonplaats Lyon. Ook dan zou ik 2 mensen kunnen meerijden. Eventueel naar een andere locatie op de route Amsterdam-Lyon, mits ik nietveel hoef om te rijden. kosten delen.

Weergaven: 147

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

Rhône-Alpes, Vervoer

Reactie van Maarten op 30 Maart 2011 op 18.58
beste Floor, ik heb net even via routeplanner gekeken of het voor mij erg om is om via Parijs naar Amsterdam te rijden, dat is niet het geval dus ja ik kan via Parijs rijden..voor mij is dan alleen een beetje centrale plek wel handig anders moet ik helemaal het centrum inrijden. vrijdag 13 mei ga ik dus weer terug naar frankrijk. heb je interesse om mee te rijden van parijs naar nederland of andersom?

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...