Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Problemen met tablet en nieuwsbrief van Nederlanders.Fr

Op onze rondreis door Frankrijk heb ik dit jaar voor het eerst mijn vertrouwde laptop met Windows 7- kennis ingeruild voor een Samsung Galaxy Tablet voorzien van allerlei Androidgestuurde programma's waaronder een standdaard Mail programma.

Grote twijfel is er bij mij ontstaan of ik wel alle mails ontvang, die ik gewend was te ontvangen? Zo krijg ik bv geen nieuwsbrieven meer van Nederlanders.fr . De blijven soms wel "hangen" in de webmailbox van Orange, maar ook niet allemaal.

Daarnaast word ik doodziek van allerlei min of meer bekende programma's , die voortaan worden aangestuurd door meneer Android. Dat dit gedoe mijn vakantie momenteel verpest moge duidelijk zijn?
ACh natuurlijk neem ik aan dat dit "beginnersproblemen" zijn, maar ik ben niet van plan "om onderweg" studie te gaan verrichten . Daarvoor biedt dit prachtige land toch heel veel meer?

MIsschien wil iemand mijn probleem trachten te verlichten.....anders voel ik me genoodzaakt toch maar het advies van een vroegere tv -commercial te volgen en......" wilde u wel eens uw computer het raam uitgooien?".
VAkantiegroeten vanuit Saint Pierre la Mer.

Idzo Jansen

Weergaven: 978

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140803, Telecommunicatie

Reactie van Frans op 3 Augustus 2014 op 12.51

Beste Idzo, het probleem van onze nieuwsbrief en orange.fr email-gebruikers is bekend. U moet in de folder "emails indesirables" de nieuwsbrief terugvinden en vervolgens voor deze aangeven dat het geen email indesirable is. Lees hier meer

Reactie van Hanneke Neeleman op 3 Augustus 2014 op 16.27

android is bijna net zo erg als windows, wen d'r maar aan ;-)

Reactie van Dédé. op 3 Augustus 2014 op 18.57
Het is ook aan te raden om de juiste (buitenlandse) aanbieder waarmee uw (binnenlandse) aanbieder samenwerkt in te stellen. Bvb, wanneer je met Base werkt in België of KPN in Nederland, dan moet je bij aankomst in Frankrijk in uw instellingen (aanbieder) 'automatisch zoeken' uitschakelen en handmatig instellen op Orange (FR) en uw toestel heropstarten. Veel verloopt vlotter (IOS).
Dédé.
Reactie van Idzo Jansen op 4 Augustus 2014 op 10.31

In vroegere tijden kende men het begrip "gedwongen winkelnering". Dat is thans, meen ik, bij  wet verboden. Daarom snap ik niet waarom velen toch maar slikken wat computer- en tabletbouwers ons zoal dwingend opleggen. Ik wens mijn eigen keuzes  te maken. Heeft , Jurgen, niets met pielen te maken.

Enne ....Anna ik ging ruim veertig jaar geleden voor het eerst op vakantie naar Spanje. Om mijn ouders te melden dat ik goed was overgekomen, doorstond ik het om een half uur in de hete zon en in de rij te staan om vervolgens in een zweterige telefooncel pa en moe te melden dat alles OK was.

Dit is maar 1 voorbeeld , welke een vakantie toch veraangenamen.Op verzoek kan ik er tig aan toevoegen na veertig jaar zwerven door Europa?

Anderen dank voor de steun en oplossing.

Reactie van Idzo Jansen op 4 Augustus 2014 op 11.39

Ik gaf al aan Jurgen,dat mijn probleem is opgelost(zie reactie van Frans). 

Tenslotte.......wel eens gehoord van VERPLICHTE accounts  en voor-geinstalleerde progs, die niet iedereen wenst en niet (volledig) te verwijderen zijn. Na thuiskomst van vakantie zal ik je enkele voorbeelden doen toekomen van al die rotzooi op mijn Samsung Galaxy Note 10.1 versie 2014 ?  

Groet , idzo jansen

Reactie van agneske op 6 Augustus 2014 op 12.25

Helaas, ik ontvang ook geen nieuwsbrief meer op mijn e-mailadres, zit ook niet op mijn gmail account, is er een probleem? Bovenstaande nieuwsbrief is mijn laatste, zou hem graag weer ontvangen....

gr. agneske

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden