Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hallo,

Mijn naam is Bart de Rijk en ik ben theatermaker. Ik kom  al heel mijn leven in Frankrijk ( familie en vrienden wonen er) en schrijf mijn voorstellingen ook meestal in de periode dat ik in de Franse zon verblijf. Nu zou ik graag met mijn voorstellingen die ik Nederland regelmatig speel, in Frankrijk spelen. Niet zozeer voor het Franse publiek ( hoewel dat ook mogelijk is) maar vooral voor de Nederlanders, de Nederlands clubs. Een aantal Nederlanders die in Frankrijk verblijven hebben de shows in Nederland gezien en hopen steeds dat ik op een of andere manier dat ook in Frankrijk kan doen. En ik ook:). Weet er iemand of hier mogelijkheden toe zijn. Kleine theaterzaaltjes waar er wellicht voor Nederlanders iets georganiseerd wordt of andere plekken. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groeten, Bart de Rijk.  www.bartderijk.nl - www.thehutspot.com ;

Weergaven: 542

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150524, Kunst en Cultuur

Reactie van Ingrid de Eerste op 25 Mei 2015 op 9.27

Precies boven jouw bericht staat Ineke Blom, zij is theatermaakster in de Aveyron.

Ingrid

Reactie van willemine van agthoven op 25 Mei 2015 op 11.45
Bij Jumilhac le Grand is een 'salle de spectacle' zie website
http://www.la-rhue.com
Reactie van Bart de Rijk op 25 Mei 2015 op 16.21

Bedankt!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden