Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hierbij een nieuwe poging, graag alleen reageren als je iets voor me kunt betekenen. Enkel verblijf is ook een optie.

Ik heb een zeer nette vrouw van 37 jaar oud en ga naar Frankrijk verhuizen. Ik sta overal voor open qua locatie en werk. Bijvoorbeeld mee helpen in een B&B, administratie. Het enige dat belangrijk is, is een omgeving met winkels en supermarkt en terrasjes etc op loop / fietsafstand. Dus niet in een omgeving waar niks is. Eenmaal in Frankrijk zullen de puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik zoek een plek waar ik me thuis kan voelen, niet het idee dat ik met een rugzak op vakantie kom. Het is immers een stap naar een nieuwe toekomst.

Mijn poezen komen ook mee. Mocht je iets weten of me kunnen helpen is een mailtje naar info@lindagevers.nl zeer welkom.

Alvast bedankt!

Weergaven: 1061

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20220825, Werk Gevraagd, Woningen Gevraagd

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden