NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Daar ik dolgraag Channel 4 wil kijken wegens een dierenartsprogramma.... Ben ik dus voor de zoveelste keer met een VPN begonnen. Ik heb nu Nord VPN, dat was gemakkelijk geplaatst.

Dan schakel ik door naar het Vet programma van CH 4 maar krijg steeds te horen dat ik een ad blocker moet uitzetten. Ik heb het met microsoft Edge gedaan, mijn standaard browser en nu met Firefox Mozilla. Ik heb nog geen één keer een echte application gevonden die de advertentie blokt. Kijk ik nu iets over het hoofd ? Is Channel 4 al zo gewiekst dat ze mij er al zo uitzetten ?

Mijn dank is groot,

Ingrid Prinsesje

Weergaven: 876

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190708, Telecommunicatie

Reactie van Theodora Besse op 8 Juli 2019 op 19.27


Mijn VPN heeft een ingebouwde AdBlocker. Die moest ik uitschakelen, want sommige dingen waren niet toegankelijk, terwijl AdBlockPlus was uitgeschakeld. Dus probeer dat eens. Eén keer is genoeg, tot je hem zelf weer aanzet.

Reactie van Rob van der Meulen op 8 Juli 2019 op 19.28
Reactie van Sequoia op 8 Juli 2019 op 19.35

Ik heb het ook even geprobeerd met mijn goose vpn, maar hij trapt er inderdaad niet in.. Alleen beschikbaar voor inwoners van de UK.

Reactie van Ingrid op 8 Juli 2019 op 21.13
Oef Rob, niet gemakkelijk. En dat alleen om Noel Fitzpatrick te kijken.
Reactie van Rob van der Meulen op 8 Juli 2019 op 21.37

Nog even nagetrokken wie Noel Fitzpatrick precies is

VPN was ooit het geheime wapen om die regiocodering te omzeilen. Het is nu een soort bewapeningswedloop geworden: zeker daar bij Channel 4 - geld zat -  kunnen ze uiterst handige programmeurs inhuren die schat ik binnen een paar maanden mogelijke gaten in het net hebben gedicht. Een soort kleiduiven schieten: wanneer halen ze een nog relatief onbekende VPN uit de lucht met een blokkade aan hun kant.

Reactie van Danny op 8 Juli 2019 op 22.10

Ter info : met ExpressVPN doet channel 4 het wel.

Reactie van Rob van der Meulen op 8 Juli 2019 op 22.37

@ Ingrid, ik heb het vermoeden dat je niet blij gaat worden van deze "work around" informatie. Daarin wel de opmerking: het is een technisch kat-en-muisspel tussen de VPNers en de tv boys & girls. Vergt de nodige kennis en investeringen in VPN infrastructuur, vandaar dat gratis VPN software meestal niet denderend is. 

Daarom alleen een korte vraag: heb je met jouw Nordnet VPN een server in het VK uitgekozen?

Reactie van Ingrid op 8 Juli 2019 op 23.10
Ja, the UK. Ik heb Ierland ook nog geprobeerd, je weet het nooit. Wat bedoel je, een soort VPN rondreis maken ? Wel heb ik er typisch grens email adres wat eindigt op
FR
Reactie van Rob van der Meulen op 8 Juli 2019 op 23.23

Nee, ik vroeg dat alleen om te checken of aan de andere kant van de VPN pijplijn de tv bazen denken dat ze met een VK ip adres te maken hebben. Dus zeker geen rondreis maken, tenzij in het VK, ik geloof dat ze daar zo'n 800 servers hebben staan. Die behendig de balletjes naar elkaar doortikken om de jachthonden op een dwaalspoor te brengen. Wat dat email adres betreft: je zou natuurlijk een gmail account kunnen aanmaken, zo gebeurd. Maar ik betwijfel of dat wat uitmaakt, de "tegenpartij" heeft geen inzage in de database van jouw VPN provider.

Reactie van Charles van Hemert op 9 Juli 2019 op 8.11

Aardig ... Maar ik zou graag naar een paar NL zenders willen kijken ! Ik heb al jaren een schotel antenne, maar er zijn geen enkele Nederlandse zenders beschikbaar, terwijl ik wel alle Duitse zenders gewoon kan ontvangen ! Onze buren hebben blijkbaar geen probleem met de zn. "uitzendrechten" (spreek ... reklame !) BVN is ook al van Astra gehaald en op Eutelsat overgezet ... zogenaamd "van wegen de hoge kosten" ! Op hun web site zeggen ze doodleuk dat je alleen maar je schotel anders moet richten ... Jammer alleen dat ik dan geen enkele Franse zender (Canalsat) meer kan ontvangen, terwijl we toch in dit land wonen ! Tot voor lort, kon ik nog naar het NOS journaal kijken (met een vpn) ... Doet het dus ook niet meer ... Je zou zou er gewoon chagrijnig van worden als het niet zo'n mooi weer was !

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0