Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Ik ben dringend op zoek naar Gijs van Breugel van Terra France Expertise. Hij geeft geen antwoord op mails of telefoon/voicemail. Ik weet dat hij is verhuisd, mogelijk zijn ook zijn gegevens veranderd. Als iemand weet hoe ik met hem in contact kan komen, laat dan even weten (kan met een persoonlijk bericht). Je kunt ook Gijs contacteren en vragen of hij contact met mij opneemt, per telefoon of mail.
Ik hoop dat er niets ernstigs met hem is gebeurd. Als je daar iets over weet, goed of slecht, hoor ik dat ook graag (eventuele per persoonlijk bericht).

Wim

Weergaven: 3938

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20180621, Contact Gezocht

Reactie van victor riemers op 21 Juni 2018 op 19.04

Ik heb hem gevonden op z'n facebook en hem een chatberichtje gestuurd.

Reactie van victor riemers op 21 Juni 2018 op 19.05
Reactie van Rob van der Meulen op 21 Juni 2018 op 19.27

Het "Cour d'Appel de Rouen" heeft hem nog op de lijst van experts staan als tolk/vertaler (pg. 217). Misschien valt daar te achterhalen of er misschien een adreswijziging bekend is. Of via Simon.

Reactie van victor riemers op 21 Juni 2018 op 19.32
Reactie van Yvonne -Tarn op 21 Juni 2018 op 19.39

Gijs is al op de hoogte. Hij neemt contact op met Wim.

Reactie van Marjan Onrust op 27 Juni 2018 op 10.31
Ook ik krijg al maanden geen reactie van Gijs en trof vanmorgen mijn account op ‘my case’ waar Gijs en ik communiceerden over de beeindiging van de verhuur van ons huis in Versonnex (weet u nog...) gesloten. Ik neem aan dat er iets ernstigs aan de hand is en dat spijt me eerlijk enorm voor Gijs... Het zou wel heel fijn zijn als Gijs ook met mij contact op kan nemen.

Alle goeds, Marjan (en Marloes)
Reactie van Wim van Teeffelen op 27 Juni 2018 op 10.36
Mijn oproep heeft geen succes opgeleverd. Ik heb al zijn telefoonnummers en mailadressen geprobeerd, maar geen antwoord. Ik zou het zeer op prijs stellen als iemand die Gijs persoonlijk kent en hem ook kan vinden, de boodschap zou willen overbrengen dat er mensen dringend naar hem op zoek zijn. Mocht er iets dramatisch zijn gebeurd en iemand heeft daar weet van, laat het me dan ook even weten, desgewenst via een persoonlijk bericht.
Als dit niets oplevert kan ik niets anders verzinnen dan een huissier op hem afsturen en dat wil ik eigenlijk absoluut niet!

Wim

Wim
Reactie van Wim van Teeffelen op 27 Juni 2018 op 10.38
@Yvonne: dat heeft hij dus niet gedaan. Als je hem ziet, zou je dan alsnog mijn verzoek willen overbrengen. Mail of telefoon, maakt niet uit,

Wim
Reactie van Wim van Teeffelen op 27 Juni 2018 op 10.50
Ik heb een verzoek om informatie ingediend bij het Cour d'Appel in Rouen, omdat hij daar op de lijst met extperts. Nog geen antwoord.
Zijn mobiele nummer is inmiddels afgesloten.
Reactie van Yvonne -Tarn op 27 Juni 2018 op 18.51

Onderstaand bericht wordt geplaatst op verzoek van Gijs. 

Lieve mensen,

Niets is minder waar, maar ik ben nog steeds in het land der levenden - en dank aan iedereen die geholpen heeft in deze.

De afgelopen maanden waren een complete Wet van Murphy maanden, een moeizame verhuizing, gevolgd door ernstige gezondheidsproblemen, maar vooral een enorm probleem met telefoon en internet door een noodzakelijke overstap van Orange naar Bouygues. Dit ging werkelijk op alle fronten fout en het is nog steeds niet opgelost. Ik heb nog steeds geen vaste lijn, op de mobiel komt maar de helft binnen en de voicemail kan ik niet bereiken en internet moet ik doen met een slecht werkend 4G box en doorlussen. Bouygues werkt er hard aan, zeggen ze, maar daar kom ik alleen maar meer door in de problemen.

Zolang het Bouygues probleem niet is opgelost vraag ik U om emails te verzenden aan dit adres (breugel@me.com) want dat is het meest betrouwbaar op dit moment, de andere adressen komen er gewoon niet altijd door momenteel. Evt sms berichten op mijn mobiel 06.37.80.82.84 ontvang ik wel, en dan kan ik evt terugbellen, want ik kan niet zien wie mij gebeld heeft.
Ik hoop dat dit zsm opgelost is want het kost veel tijd en moeite, die we anders kunnen gebruiken.

Ik neem contact op met diegenen die hier om vroegen.

Hartelijke groet,

Gijs

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden