Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

 

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Bonjour !

In het bekende Frankrijktijdschrift Maison en France verzorg ik een steeds terugkerend portret van een Nederlandse of Vlaamse vrouw of man die in Frankrijk woont en werkt, met de nadruk op de werkervaringen - de serie heet immers Gens au Boulot.

Ik ben op vrij korte termijn op zoek naar een nieuw kandidaat voor de komende editie van deze rubriek.

Ik zoek een persoon (v/m, of een stel, of een gezin), die in Frankrijk woont en werkt, tussen en met de Fransen, in de Perche/ ruwweg in een cirkel van 50 kilometer rondom Nogent-le-Rotrou (Eure-et-Loir). Dat mag dus ook rondom Bellême, Tourouvre, Longny of Mortagne-au-Perche (Orne), La Ferté-Bernard (Sarthe) en tot aan Chartres of Châteaudun (Eure-et-Loir), al is dat natuurlijk niet de Perche meer.

Ik zoek bewust géén makelaars en géén B&B-uitbaters: die hebben al hun eigen rubriek in het tijdschrift.

Ben je beschikbaar tussen 6 en 16 maart, reageer dan zonder aarzelen: veel meer dan een uur tijd hoeft het niet te kosten.

Heb je zin en herken je je in bovenstaande voorwaarden? Reageer dan het liefst per mail met wat meer info over jezelf en een telefoonnummer waarop ik je kan bellen om een afspraak te maken. Mailen mag op jeroen @ chateaubourg . net  - de spaties mag je zelf verwijderen.

Alvast hartelijke dank voor tips & kandidaten en ik verzeker je, het wordt een mooi verhaal! 

Fijne dag aan ieder die dit leest -- Jeroen

Weergaven: 1081

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20230303, Contact Gezocht

Reactie van Ingrid de Eerste op 4 Maart 2023 op 19.01

Je actieradius is wel erg beperkt. Zoals je misschien wel weet woon ik in les Landes,. Een eindje weg. Ik zit iedere dag tussen de Fransen zowel in mijn vrije tijd als op mijn werk, pediater in het publieke ziekenhuis.  Als arts krijg je alles mee van het leven hier. Maar ja, is ver weg.

Reactie van Theo Hoekstra op 5 Maart 2023 op 11.07

voor een streekomroep in Nederland heb ik diverse programma,s gemaakt, Nederlanders in Frankrijk. Bv Albert van Wijngaarden, wonende in La Cave 47, of Yvonne Notten gerant château La Treyne.Succes kijk maar eens op youtube.

Reactie van Jeroen Sweijen op 13 Maart 2023 op 16.53

@Ingrid de Eerste - in feite is mijn actieradius heel Frankrijk, maar soms ben ik ergens anders dan thuis, en wil ik daarvan profiteren om 'elders' een echt interview af te nemen - aan de keukentafel is een stuk plezieriger dan per mail of per telefoon. Vandaar de Perche, daar had ik de gelegenheid, en dat was weer eens wat anders dan Bretagne waar ik zelf woon. Ik stuur je even een privé-berichtje, hopelijk zie je dat.

@Theo Hoekstra - dank je wel voor de suggesties. Zoals gezegd heb ik altijd wel kandidaten, maar dit keer zocht ik iemand voor aan de keukentafel ;-) 

Hartelijke groet -- Jeroen

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden